Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ! Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ ΤΑ...ΧΩΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημοτική Αρχή που δεν αντέχει  την κριτική και την φιμώνει

Δυστυχώς, αποτελεί πάγια πια τακτική της Δημοτικής Αρχής να αρνείται οποιαδήποτε κριτική, όσο και καλόπιστη κι αν είναι και να σπρώχνει τα προβλήματα «κάτω από το χαλί»,  προσπαθώντας είτε να τα αποκρύψει είτε να τα αποφύγει.
Στην τελετή του Αγιασμού στο Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ και ....

στην Παιγνιοθήκη του Δήμου μας, στις 7 Οκτωβρίου, θεώρησα υποχρέωσή μου να αναφερθώ στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ). Όπως είναι γνωστό, επί της δικής μας Δημαρχιακής θητείας, παραχωρήθηκε στα Πευκάκια οικόπεδο για την ανέγερση της Στέγης.  Εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον, το θέμα βρίσκεται στην Περιφέρεια, που το κωλυσιεργεί χωρίς λόγο, ίσως  επειδή η Δημοτική Αρχή δεν έχει κάνει καμιά προσπάθεια να το προωθήσει. Κάτι που κινεί υποψίες, ότι η Δημοτική Αρχή δεν επιθυμεί πραγματικά την πραγματοποίησή της. 
Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, χάνοντας την ψυχραιμία του  χωρίς λόγο, αντέδρασε με έντονο τρόπο σ΄αυτά που ανέφερα. Και όχι μόνον αυτό, αλλά αντέδρασε  και σ΄αυτά που ανέφερε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ, που του υπέβαλε κάποια παράπονα του Συλλόγου,  για την έλλειψη βοήθειας από τη Δημοτική Αρχή. Με επιθετικό και ανοίκειο τρόπο  και σε υψηλούς τόνους, αντί να απαντήσει επί της ουσίας, της είπε ότι «δεν δέχεται κριτική». Και την «μάλωσε» γιατί  «κακώς του τα λέει αυτά δημόσια».
Η Δημοτική Αρχή έχει αποδείξει ότι δεν θέλει την κριτική, δεν την αντέχει. Στο πρόσφατο μάλιστα παρελθόν, προσπάθησε να την ελέγξει και να την φιμώσει, με τρομοκρατία, με εξώδικα,  με χρήση Αστυνομικής πίεσης και όχι μόνο . Η τακτική αυτή είναι αδιέξοδη, αφού καθημερινά η Δημοτική Αρχή εκτίθεται ανεπανόρθωτα με τις πράξεις και τις παραλείψεις της  και, το κυριότερο, δεν λύνει τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου. Και, το κυριότερο, δεν θα γίνει αποδεκτή από κανέναν.
Ο Επικεφαλής της Παράταξης
«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»


Βασίλης Ζορμπάς

πρ. Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου