Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ Ο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ/ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! 7η ΑΠΟΣΤΟΛΗ!

Αντιπροσωπεία του Δήμου Αγίας Παρασκευής αποτελούμενη από τον...

Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχο, τον Πρόεδρο του  ΠΑΟΔΑΠ  Σωτ. Παπαμιχαήλ, τη Δημοτική Σύμβουλο Χρυσ. Κολώνια, την υπάλληλο της Κοινωνικής Υπηρεσίας Λύβ.  Κανέλου και την εθελόντρια-υπεύθυνη του Μαγειρείου Κων. Μανωλόπουλου επισκέφθηκε σήμερα (8-10-2015) τον αθλητικό χώρο στο Δήμο Γαλατσίου όπου φιλοξενούνται περίπου εννιακόσια (900) πρόσφυγες και παρέδωσε τρόφιμα και ρούχα.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της η αντιπροσωπεία του Δήμου συναντήθηκε με τον
Αντιδήμαρχο Γαλατσίου Μάνο Ελευθερίου και τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη  Οικονόμου, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι οι πολύ καλές συνθήκες καθαριότητας, οργάνωσης και διαβίωσης  επιτεύχθηκαν και διατηρούνται σταθερά από την πρώτη στιγμή, όπως και ότι η ανταπόκριση του κόσμου, που και εμείς διαπιστώνουμε καθημερινά στην Αγία Παρασκευή, είναι άμεση και εξαιρετικά συγκινητική.



                Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

                                                          ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ  

9 σχόλια:

  1. Ρε Ούστ παλιοκοπρίτες !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ωραίο είναι ότι οι αριστεροί κάνουν τους αντιστασιακούς ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ και ότι στην κατοχή λένε πολεμούσαν τους Γερμανούς ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΟ ΧΟ ΧΟ . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΩ Η ΞΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Σκουρλέτης είπε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤΕΝΑ ότι δεν κόβονται οι συντάξεις αλλά μειώνονται κάθε μήνα . Μεγαλύτεροι αλήτες ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και καθάρματα από τους αριστερούς δεν υπάρχουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΑΘΡΩΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κόβουν τις συντάξεις μας οι ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ και ταίζουν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ την ώρα που τα παιδιά μας είναι ΑΝΕΡΓΑ κσι ΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΧΩΣ ΜΕΛΛΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΟΣ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ . ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ . ΣΑΡΑΚΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Κλεφταραδες Απατεώνες βρομο συριζαίοι κάτω τα χέρια από συντάξεις μας . ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΟΙΜΑΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.
    ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ.ΣΕ 2 ΝΗΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ 40 ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή