Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΠΌ ΤΟ 1945 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ΣΟΪΜΠΛΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ "ΕΦΑΡΜΟΓΗ";

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1945 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Το ομολογεί το 2011 ο ίδιος ο Βόλφγκανκ Σόιμπλε !!!

Και για να είμαστε στην Ευρώπη ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ, οι Γερμανοί, προκειμένου να ...


μην αισθάνονται μειονεκτικά έναντι των υπολοίπων Ευρωπαίων Εταίρων, ασπάστηκαν το δόγμα της Νέας Τάξης περί κατάργησης της εθνικής κυριαρχίας των κρατών-μελών της ΕΕ, το οποίο αγωνίζονται να επιβάλλουν με το ζόρι και με όπλο τον σφετερισμό της οικονομικής κυριαρχίας των κρατών μελών, μέσα από το σύμφωνο σταθερότητας και τις εφαρμοζόμενες οικονομικές και νομισματικές πολιτικές.



Όσο και να μιλάς στο σύγχρονο Γερμανό για εθνική κυριαρχία και περηφάνια, δεν πρόκειται ποτέ να σε καταλάβει, επειδή απλά αδυνατεί να κατανοήσει την έννοια του όρου !!!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε ένοχος, ηττημένος, παραδομένος στους νικητές του πολέμου και, έτσι, υποτελής και ταπεινωμένος.  Και το μόνο του επίτευγμα, από το 1945 μέχρι και σήμερα, είναι ότι, σιγά-σιγά, σταθερά και μεθοδικά, κατέκτησε την ισότητα με όπλο του το μίσος απέναντι στους υπόλοιπους Λαούς της Ευρώπης, όχι επειδή έγινε και πάλι αυτός κυρίαρχος, αλλά επειδή οδήγησε τους υπόλοιπους Ευρωπαίους στην παγίδα της οικειοθελούς εκχώρησης και, έτσι, της απώλειας της δικής τους κυριαρχίας.
Πρώτα της οικονομικής και, κατά συνέπεια, της Εθνικής.

Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου