Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΘΡΙΑΜΒΟΣ! ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΙΜΗΣΕ ΓΙΑ 3η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Χολαργός, 21 Ιανουαρίου 2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τιμήθηκαν για 3η συνεχόμενη χρονιά οι εθελοντές της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.
για την προσφορά τους στην προστασία του Υμηττού
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, κ. Μιχάλης Τράκας και οι Εθελοντές της Δασοπροστασίας ....

Παπάγου – Χολαργού, την Τετάρτη 20/1/2016, παραβρέθηκαν σε εκδήλωση του 4ου  Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, μετά από πρόσκληση του Διοικητή κ. Ζαγκανά, στην οποία τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην προστασία του Υμηττού και τη συνδρομή τους στο Πυροσβεστικό Σώμα, κατά την αντιπυρική περίοδο του 2015.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός Διοικητής Αττικής του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγος κ. Αθανάσιος Σερεντέλος και ο Διοικητής της πόλεως Αθηνών Αρχιπύραρχος κ. Μιχαήλ Ανδριόπουλος, οι οποίοι προσέφεραν αναμνηστικά δώρα στον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Π. και τον Επικεφαλής της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. κ. Στογιάννη με εύσημα για την πολύτιμη προσφορά των εθελοντών στην πόλη μας.
Η τιμητική διάκριση της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αποδεικνύει την πολύτιμη συνεισφορά των εθελοντών μας, σε συνδυασμό με τη μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια του Δήμου μας,  για την προστασία του Υμηττού. Η ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. αποτελεί μια σύγχρονη και αποτελεσματική δομή πολιτικής προστασίας που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη σημασία του εθελοντισμού.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

17 σχόλια:

  1. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ Ο.Λ.Π ;
    Οργανισμός Λιμένος ΠΕΚΙΝΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε, ο άνδρας ο σωστός, ξέρει πότε να σηκώσει χέρι, για να αποκρούσει την ...παντόφλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με σταματάει περιπολικό σε ένα στενάκι στη Καλλιθέα...και με ρωτάνε πως βγαίνουν Συγγρού. Τους απαντώ, ' με ψιλοτάκουνα, περούκα και φουστίτσα...' δεν γέλασαν καθόλου... Αυτόφωρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν γίνεται να πεινάω συνέχεια! Από κάπου πρέπει να ''χάνω'' φαγητό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -Μπαμπά αρχίδι...
    -Τι είπες βρε παλιόπαιδο;
    -Μπαμπά αρχίδι να χιονίδι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είμαστε χοντροί ρε...είμαστε +30% δώρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι σημαίνουν τα αρχικά Ο.Α.Ε.Δ.;
    Όταν Αποτύχεις Έλα Δω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι έχει 24 πόδια και τρέχει στο χορτάρι;
    Μια ομάδα ποδοσφαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι φάγατε φέτος τα Χριστούγεννα, στο εορταστικό τραπέζι?
    - Την απόδειξη των τελών κυκλοφορίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο σπίτι έχετε ατομική θέρμανση;
    Ναι, ο καθένας φοράει το μπουφάν του...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δύο τσιμπούρια μετά από ολονύκτια κραιπάλη σε πάρτυ, αποφασίζουν να πάνε σπίτι τους, λέει το ένα τσιμπόύρι, τι λες πάμε με τα πόδια; Και του απαντάει το άλλο... μπά, λέω να πάρουμε κανένα σκύλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπημένοι χειμερινοί προορισμοί..?
    Στο κρεβάτι με την κουβέρτα, στο σαλόνι με την κουβέρτα, στο μπάνιο με την κουβέρτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το σωστό πρωϊνό είναι κράνμπερι, γκότζιμπέρι, βρώμη και δημητριακά, που δίνουν ενέργεια για να πας στο φούρνο να πάρεις...ζαμπονοτυρόπιτα και πεϊνερλί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι κάνει γαβ γαβ και τελειώνει σε ...ζη;
    Ο σκύλος ρε καραγκιόζη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ένας κυνηγός αποφασίζει να πάει με τον σκύλο του για κυνήγι στην ζούγκλα. Ο σκύλος άρχισε να περιφέρεται δεξιά αριστερά, ως που βρίσκεται με μία πεινασμένη λεοπάρδαλη απέναντί του, έτοιμη να του επιτεθεί... τι να κάνει ο σκύλος, κοιτάει πως να την κοπανήσει και βλέπει δίπλα του κάτι κόκκαλα, αμέσως αρχίζει να τα δαγκώνει γυρνώντας την πλάτη του στη λεοπάρδαλη ενώ αρχίζει να μονολογεί...''μμμ, νόστιμη αυτή η λεοπάρδαλη, λές να έχει και άλλες εδώ γύρω;'' Μόλις το ακούει αυτό το αιλουροειδές, παγώνει και αμέσως κάνει μεταβολή τρέχοντας να σωθεί, λέγοντας...''φθηνά την γλύτωσα!!''
    Ένας πίθηκος όμως που παρακολουθούσε από ψηλά σε ένα δένδρο και είδε τι είχε γίνει, πάει στην λεοπάρδαλη και της λέει όλη την ιστορία, για να της πουλήσει και εκδούλευση και να τα έχει καλά μαζί της. Τότε η λεοπάρδαλη λέει του πίθηκα...''ανέβα στην πλάτη μου και έλα να δείς τι έχει να γίνει τώρα...''
    Μόλις βλέπει ο σκύλος να έρχεται η πεινασμένη λεοπάρδαλη με τον πίθηκα στην πλάτη, καταλαβαίνει τι έχει γίνει και αμέσως γυρίζει την πλάτη του προς το μέρος τους, ενώ αρχίζει να μονολογεί πάλι φωναχτά... ''τι έγινε αυτός ο πίθηκος, τόση ώρα τον έχω στείλει να μου φέρει καμιά λεοπάρδαλη να κολατσίσω, δεν είναι να εμπιστεύεσαι τελικά κανένα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε πήραν στον ''μεζέ'' Μπόλεκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τι σημαίνει δαπαχο;
    - δαγκωμένοι παπάγου xολαργού...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή