Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΡΡΗΣ!

Σήμερα 19-01-2016 στο Γ΄ Τριμ. Εφετείο Αθηνών, μετά απο διακοπή της δημόσιας συνεδρίασης στις 11-01-2016, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Βόρρης  κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε τελεσίδικα σε φυλάκιση για συκοφαντική δυσφήμιση. 
Η πράξη του αυτή έγινε σε βάρος....

του μηνυτή του Κων/νου Σεραφειμίδη κάποια χρόνια νωρίτερα, σε μία αντιδικεία που ο ίδιος ο Βόρρης ξεκίνησε μαζί με άλλους εμπλεκόμενους, αναρτώντας στο διαδύκτιο (στην τοποθεσία με την επωνυμία NO ANGEL 4U διάφορα ψευδή και συκοφαντικά στοιχεία, που στόχο είχαν αποκλειστικά τον Κων/νο Σεραφειμίδη προκειμένου να τον απαξιώσουν και να τον καταστήσουν αναξιόπιστο μάρτυρα σε πολύ σοβαρές υποθέσεις (εν καιρώ θα δημοσιευτούν και λοιπά στοιχεία των για την ανάδειξη του υπέρτατου αγαθού...της αλήθειας ). 

Κατά την απολογία του προχώρησε και σε άλλες συκοφαντικές αναφορές και κατά άλλων προσώπων. Η σύνεση επικράτησε επί της έδρας και η Εισαγγελική πρόταση ως καταπέλτης απέρριψε τις αιτιάσεις του κατηγορούμενου, επισημαίνοντας τις τρανταχτές αντιφάσεις του και τον δόλο του.

Ηταν ομολογουμένως μία άκρως επίπονη διαδικασία που κράτησε αρκετά χρόνια, όπως επίπονη ήταν και η συλλογή των αρκετών στοιχείων της συγκεκριμένης υπόθεσης που οδήγησαν τελικά στην καταδικαστική αυτή απόφαση. 
Επισημαίνεται ότι ο Κων/νος Σεραφειμίδης  έχει αθωωθεί σε τουλάχιστον 5 υποθέσεις στα αρμόδια Δικαστήρια, απο καταδιικασθέντα Δημήτρη Βόρρη.

2 σχόλια:

  1. ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή