Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΑΙΣΧΟΣ! ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΛΩΣΑΝ ΤΗΝ...ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ! ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! ΕΠΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΓΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ!!!

ΔΗΜΟΣ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΆ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: "ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ'!
Δείτε αίσχος και ντροπή! Οι δυο ναρκομανείς-άστεγοι Αλβανοί που έχουν εγκατασταθεί εδώ και 2 περίπου χρόνια έξω από τη στάση Μετρό...

 Χολαργού αποφάσισαν να εγκαταστήσουν την...πραμάτεια τους μπροστά από τις βιτρίνες δύο καταστημάτων! Προφανώς για να προφυλαχθούν από τη χθεσινή μπόρα έστρωσαν χαρτόκουτες, σακούλες, κουβέρτες sleeping bag, ρούχα, τρόφιμα, μέχρι και καρότσι του ΑΒ Βασιλόπουλου είχαν βουτήξει για να τα κουβαλάνε και το βράδυ κοιμήθηκαν εκεί. Το ...

πρωί όμως επειδή σήμερα Κυριακή πολλά καταστήματα ήταν ανοιχτά, ο ένας επαγγελματίας (ο κ. Κουτρουμάνος), με το που έφτασε στο μαγαζί του (γύρω στις 10.45 π.μ.) πήρε τηλέφωνο στο Δήμο και συγκεκριμένα στην υπεύθυνη για την πρόνοια κα Σουρανή, για να ειδοποιήσει να μαζέψει ο Δήμος τα πράγματα. 
Ο φόβος ήταν έκδηλος και για τους περαστικούς, γιατί ενδεχομένως ανάμεσα στα πράγματα  των αστέγων να υπήρχαν και σύριγγες, μια και καθημερινά οι δύο ναρκομανείς Αλβανοί κάνουν ένεση ηρωίνης!
Επί 2 ώρες κανένα συνεργείο του Δήμου δεν εμφανίστηκε. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την κα Σουρανή και το τηλέφωνό της ήταν κλειστό. Βρήκαμε την υπεύθυνη καθαριότητας την κα Τσικρικώνη η οποία μας είπε ότι είναι θέμα της Αστυνομίας!!! Ωστόσο είπε ότι θα επικοινωνούσε με την υπηρεσία καθαριότητας (αν και ήταν αργία) για να καθαρίσει το σημείο! 
Επικοινωνήσαμε με την Αστυνομία και μας είπανε ότι "οι άστεγοι είναι υπίθεση του Δήμου, δεν είναι δική μας. Επικοινωνήστε με τον Δήμο"! 
Από την Άννα στον Καϊάφα και η ώρα περνούσε χωρίς να γίνεται απολύτως τίποτε!!! 
Μέχρι και τον πρώην Αντιδήμαρχο καθαριότητας πήραμε, τον Θανάση Αυγουρόπουλο ο οποίος όμως βρισκόταν στη...Βουδαπέστη! Και τον γραμματέα του Δήμου πήραμε στο τηλέφωνο, τον Κώστα Τσοχαλή ο οποίος απουσίαζε εκτός Αθηνών!
Η ώρα περνούσε και κανένα συνεργείο του Δήμου δεν εμφανίστηκε! 
Έτσι, τα καθαρίσαμε εμείς με τη βοήθεια ενός άλλου Βούλγαρου αστέγου ο οποίος βρίσκεται έξω από το Μετρό και του δώσαμε ένα ρεγάλο!
Αυτή είναι η κατάντια μας κύριοι...

2 σχόλια:

  1. ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ !!! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ''κινητοποίηση'' του Δήμου σε όλο της το ''μεγαλείο''!
    Πάλι καλά που δεν έστειλαν τις ''φωτογραφίες τους'', για να επιληφθούν, μιάς και απουσίαζαν(!) και ενεργοποιηθήκατε εσείς για να μαζέψετε τον ''αμάζευτο''.
    Αλλά πάλι, να μην είναι κανένας από την δημ. αρχή υπεύθυνος;;;
    Περίεργο!!!
    Όλα θα φιάξουν μετά το 2019 και μετά το 2024, όταν θα έχουν ''ωριμάσει'' και θα ασκούν διοίκηση με την ''εμπειρία τόσον ετών''!!!
    Ρε τους φωστήρες, ούτε ''δύο γαϊδάρων σανό δεν μπορούν να χωρίσουν'' !
    Όλα αυτά βεβαίως δεν συνέβησαν στον δικό μας Δήμο, σε άλλο Δήμο έγιναν, μακριά, πολύ μακριά από εμάς, έτσι; Αυτά και άλλα ευτράπελα γίνονται σε άλλους δήμους...πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή