Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

Συνεχίζονται οι διαδικασίες εγκατάστασης των μεταναστών και των προσφύγων στα κέντρα φιλοξενίας, τα περισσότερα….


…..από τα οποία βρίσκονται κοντά σε στρατόπεδα αλλά και στα δρομολόγια ανεφοδιασμού του ελληνικού στρατού. Την ίδια ώρα, το ΝΑΤΟ συνεχίζει να περιπολεί το Αιγαίο, το οποίο έχει παραδοθεί με τις ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ενώ λοιπόν το ΝΑΤΟ υποτίθεται πως περιπολεί, οι μεταναστευτικές ροές αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, γεγονός που φανερώνει πως το ΝΑΤΟ αδιαφορεί για τις ροές και πως έχει φθάσει στο Αιγαίο για άλλους λόγους. Την ίδια ώρα, όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου έχουν πλημμυρίσει από ανθρώπους και η κατάσταση παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη.
Το τρομακτικό είναι πως οι μονάδες του Στρατού και του Πολεμικού Ναυτικού έχουν εντολή να μην προσπαθήσουν να αποτρέψουν την είσοδο των τουρκικών πλοίων στα χωρικά μας ύδατα, καθώς συμμετέχουν στην επιχείρηση του ΝΑΤΟ. Μάλιστα πολλές είναι οι φωνές που υποστηρίζουν πως οι στρατιώτες βρίσκονται δεν έχουν δικαίωμα χρήσης των πυρομαχικών κατά τη διάρκεια των διαδικασιών για τη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης. Μάλιστα προειδοποιούν πως οι παραβάτες θα έχουν άμεσα κυρώσεις.
Το σχέδιο λοιπόν των Τούρκων για να καταλάβουν την Ελλάδα θα μπορούσε να είναι ίδιο με αυτό που έλαβε χώρα στη Συρία. Θα χρησιμοποιήσουν τους Τουρκμάνους για να καταλάβουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Οι εκπαιδευμένοι στρατιώτες, οι οποίοι θα προσποιούνται πως είναι πρόσφυγες, θα επιχειρήσουν να εισβάλλουν στα ελληνικά στρατόπεδα και να αρπάξουν τα όπλα, προκειμένου να προκαλέσουν αναταραχή.Αφού λοιπόν προκληθεί η αναταραχή αυτή, θα στείλουν στα νησιά του Αιγαίου την 4η τουρκική στρατιά και το 4ο τουρκικό σώμα στρατού. Πρόκειται για πολυπληθή σώματα, τα οποία αρκούν για να καταλάβουν κάποια από τα νησιά μας. Αφού λοιπόν καταλάβουν τα νησιά μας, θα επιχειρήσουν γενικευμένο πόλεμο. 
voicenews.gr, το διαβάσαμε στο http://paradrasi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου