Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΤΟΥ ΚΛΩΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ! ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ 700 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ 150.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΕ ΘΑ ΛΑΒΕΙ 6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑ@@@Α ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!


Δείτε Έλληνα Πρωθυπουργό! Της σφαλιάρας, του κλώτσου και του μπάτσου τον έχουν! Ξεφτίλας με όλη τη σημασία της λέξεως! Αποδέχτηκε...

να υπογράψει να λάβει η χώρα μας 700 εκατομμύρια ευρώ για να έχει την υποχρέωση να φιλοξενήσει 150.000 πρόσφυγες. Χαμένο πολιτικό σκύβαλο, που δεν ΄χει λόγο, δεν έχει φωνή. Καρπαζοεισπράκτορας! Την ίδια ώρα η Τουρκία, η οποία δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα τσεπώσει 6 δισεκατομμύρια ευρώ. Και αυτό διότι ο Νταβούτογλου απαίτησε με το έτσι θέλω για τη χώρα του και κέρδισε! 
Όπως εκτιμά το voicenews.gr η Ελλάδα θυσιάστηκε στο βωμό του χαμηλότατου αυτού ποσού (για ένα τόσο κρίσιμη κι ακριβή κρίση), προκειμένου να "περάσουν" οι Ευρωπαίοι μία "μαϊμού" αξιολόγηση, η οποία θα λειτουργεί σαν ανάχωμα που θα προστατεύει την κυβέρνηση, μειώνοντας δραστικά το πολιτικό κόστος και διευρύνοντας το χρόνο που θα παραμείνει στην εξουσία.
Γιατί όμως να παραμείνει η κυβέρνηση στην εξουσία; 
Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παραμένει στο ηγετικό τιμόνι, προκειμένου να προωθηθούν από τους θεσμούς όλα τα ζητήματα που φωτιά που δεν μπορούν να περάσουν από άλλες κυβερνήσεις. Ποια είναι αυτά; Όλα τα κρίσιμα εθνικά θέματα και πρωτίστως το κυπριακό και το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου