Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ...ΕΞΕΤΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ...ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΔΕΙΤΕ...

Ο Δημήτρης Νικολάου εξέτισε την...ποινή του από δημοτικός σύμβουλος, μια και οι δημότες τον...τιμώρησαν κατατάσσοντάς τον στις τελευταίες...


θέσεις κατά τις δημοτικές εκλογές, για να  "αποφυλακιστεί" χθες βράδυ! Δεν είναι δικές μας κουβέντες, είναι του ίδιου του πρώην Δημάρχου Χολαργού ο οποίος ακριβώς πριν από ένα χρόνο δικαιολογούσε την παραμονή του στα δημοτικά συμβούλια ως εξής: "Εκτίω την ποινή ,μου, γι αυτό δεν φεύγω από τα δημοτικά συμβούλια"! Βέβαια εμείς αναρωτιόμασταν τι ποινή είναι αυτή που εκτίει, αφού δεν πατάει σχεδόν ποτέ στα συμβούλια!  
Τελικά χθες, ο Δ. Νικολάου ανακοίνωσε επισήμως την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος και τη θέση του στα έδρανα των δημοτικών συμβουλίων καταλαμβάνει ο Γιώργος Ανυφαντής. 
Στη φωτό που ανέβασε το myxolargos.gr βλέπουμε τον νέο δημοτικό σύμβουλο να κάθεται δίπλα στον Νικολάου, ο οποίος από την πλευρά του εκδηλώνει την χαρά του προς τον διάδοχό του, με την... χαρακτηριστική κίνηση του χεριού του! 
Τώρα, ο Νικολάου έχει άλλες...σκοτούρες και δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τον Χολαργό-Παπάγου. Είναι διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Πάνου Καμμένου, του μεγάλου σωτήρα της χώρας! Κράτα γερά τη θέση σου για να συμβάλεις τα μέγιστα στη σωτηρία της χώρας, Νικολάου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου