Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΘΡΙΛΕΡ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ! ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!

Κι όμως είναι αλήθεια, ο άνθρωπος ή οι ανθρωποι, που λεηλάτησαν τους ...

προσωπικούς λογαριασμούς του Παντελίδη, είναι από το κοντινό περιβάλλον του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr 
φαίνεται πως οι φερόμενοι….κράκερ ή χάκερ γνώριζαν τους κωδικούς του καλλιτέχνη! Απο εδώ και στο εξής, όταν και αν οι πληροφορίες διασταυρωθούν, θα μιλάμε για ενα απόστευτο θρίλερ. Για φανταστείτε, το πανελλήνιο να μιλά για δήθεν χάκερ και η διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος με τα "τζιμάνια" της, να αποκαλύψει οτι η επίθεση στους λογαριασμούς εχει γίνει… απο άνθρωπο που βρισκόταν δίπλα στον Παντελίδη.
Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή…
Ο Θεοφάνης Κασίμης, με την ιδιότητα του ειδικού σε ότι αφορά το hacking στο διασίκτυο αποκλείει το ενδεχόμενο αυτοί που άνοιξαν τους λογαριασμούς του Παντελή Παντελίδη να ήταν κάποιοι άγνωστοι! Μιλώντας στην Espresso, εκτιμά πως δεν γίνεται να έσπασε κάποιος τους κωδικούς του τραγουδιστή στο Youtube και να απέσπασε τα χρήματα από τις διαφημίσεις: «Είναι σαν να λέμε ότι κατάφερε κάποιος να χακάρει την ίδια την Google, αφού το Youtube ανήκει σε αυτήν…Αδιανόητο!» και συμπληρώνει, «Εφόσον, ωστόσο, τα 200.000 ευρώ έκαναν φτερά, η δική μου εξήγηση είναι ότι αυτός που τα πήρε γνώριζε καλά τον τραγουδιστή , ώστε να του εκμυστηρευτεί τους προσωπικούς του κωδικούς..»
Σύμφωνα με τον κ. Κασίμη, το συμπέρασμα αυτό προέκυψε καθώς απέκλεισε μία μία όλες τις πιθανότητες παράνομης εισβολής και αρπαγής κωδικών. «Η βασική μέθοδος ονομάζεται fishing. Ειναι η περίπτωση που κάποιος στέλνει ένα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου