Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

"ΒΟΜΒΑ"! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΜΑ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΑΛΛΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ!!

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, θα τιμήσει τους διατελέσαντες πρώην Δημάρχους, όπως τους Σκούρτη, Ξύδη, ωστόσο ο Δημήτρης Νικολάου, αρνήθηκε! Η είδηση σκάει ως βόμβα, δεδομένου ότι ...

διαδίδονται δυσφημιστικές φήμες ότι ο νυν Δήμαρχος είναι αυτός που δεν τιμά τον Νικολάου! Ωστόσο, η απάντηση του Δημάρχου είναι καταλυτικά αποστομωτική! Ο Ηλίας Αποστολόπουλος όχι μόνο ήθελε να τιμήσει με το "βραβείο Περικλέους" τον Δ. Νικολάου, αλλά του έστειλε και επιστολή! Όμως, ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού, όπως μας πληροφόρησε ο ίδιος ο Ηλίας Αποστολόπουλος, αρνήθηκε!!!
Οι λόγοι που επικαλέστηκε ήταν προσωπικοί, ωστόσο, αν και του ζητήθηκε, δεν έχει στείλει (μέχρι στιγμής) επιστολή που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αρνείται να παραλάβει το βραβείο! 
Πιο κάτω δημοσιεύουμε την επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος, στον πρώην Δήμαρχο Νικολάου, με την οποία τον τιμά με το βραβείο! 

Χολαργός, 20 Μαΐου 2016
Αξιότιμε τ. Δήμαρχε Χολαργού, κύριε Νικολάου,

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού καθιερώνει από φέτος τον Θεσμό  «ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ», μια πρωτοβουλία του Δήμου μας προς τιμήν του Περικλή, που στοχεύει στο να εδραιώσει μια σύγχρονη πλατφόρμα συζήτησης και κριτικής σκέψης, γύρω από το ρόλο και τη σημασία της περιόδου της αρχαίας ελληνικής ιστορίας, που είναι γνωστή ως ο «Χρυσός Αιώνας του Περικλή».
Για την υλοποίηση του σκοπού του νέου θεσμού κατά το τρέχον έτος, θα πραγματοποιηθούν στις 23 και 24 Ιουνίου 2016, τα Εγκαίνια του Θεσμού, ένα διήμερο εκδηλώσεων με την ονομασία «ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 2016».
Ο Δήμος μας έχει αποφασίσει να τιμά κάθε χρόνο εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, των επιστημών, της τέχνης, κ.α.
Θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το Δήμο μας, εάν κάνατε δεκτή την πρότασή μας να σας τιμήσουμε με το «Βραβείο Περικλέους» την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 και ώρα 19:00, για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά σας στην πόλη μας.

Με εκτίμηση,

Ηλίας Αποστολόπουλος

Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού

6 σχόλια:

  1. Τα ίδια Παντελάκη μου,τα βραβεία μεταξύ μας για την ανακύκλωση της εκλογικής πελατείας.Καλά κάνει ο κος Νικολάου,έχει προσφέρει πάρα πολλά στο Χολαργό και η υστεροφημία του δεν χρειάζεται βραβείο.Εξ άλλου την πλατφόρμα συζήτησης για την εποχή του Περικλέους εκείνος την ξεκίνησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Άρχοντα Νικολάου!!!
    Έτσι του πρέπει... Μην του "δώσεις" το δικαίωμα με την συμμετοχή σου, να κάνει φιέστες και P.R !!!
    Το 2019 πλησιάζει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε ρε που είσαι ικανός εσύ να βραβεύσεις ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κ ΣΚΟΥΡΤΗ!!!
    Το πολύ-πολύ κανά ξύδι και κανά μπόλεκ και πολύ σου είναι, όμοιος ομοίω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε ρε που είσαι ικανός εσύ να βραβεύσεις ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κ ΣΚΟΥΡΤΗ!!!
    Το πολύ-πολύ κανά ξύδι και κανά μπόλεκ και πολύ σου είναι, όμοιος ομοίω αεί πελάζει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε...φίλε ,τον Λόλεκ ,ξέχασες.
    Αυτός είναι τώρα "ο μέγας δραγουμάνος" που διακαώς επιδιώκει επιβεβαίωση της προσωπικότητάς του.
    Αυτόν πρέπει να τιμήσουν ,γιατί έχει ο τύπος και "προσόντα" .
    "Λύνει, δένει, κεφάλια στο πιάτο τρώει" ,τι να κάνει ο άνθρωπος ,θέλει "ν' ανέβει" με κάθε τρόπο και κάνει ότι μπορεί να το πετύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λίγο αργά δεν το θυμήθηκε;
    Τι επιβεβαίωση προσωπικότητας να επιδιώξει στα εξήντα του;
    Τίποτα σε όλη του την ζωή δεν έχει κάνει, τώρα είναι αργάμιση για αυτόν, άσε που και πάλι κορόϊδο θα πιαστεί, γιατί ο μπόλακ θα του τα φορτώσει όλα... αλλά θα το καταλάβει στο τέλος του καλοκαιριού!
    Αναλώσιμος είναι...
    Η παρέες με τα ψάρια αυτά τα αποτελέσματα έχουν, "αποκτάς" εγκέφαλο...ψαριού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή