Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΑΦΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΙΑ, ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ!!!

Εισβολή στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά στην Μητρόπολη...

Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η Θεία Λειτουργία! Πρωτοφανή πράγματα τα οποία αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία επί κυβέρνησης του άθεου Τσίπρα και του κολαούζου του, δήθεν χριστιανού Καμμένου! Μετά την αποποινικοποίηση των βλασφημιών προς τα θεία, ο Τσίπρας είναι σα να έδωσε το σύνθημα για προσβολές ακόμη και στην άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων των πιστών, προσβολές στην ίδια τη Θεία Λειτουργία!!!  

Οι αντιεξουσιαστές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας kathimerini.gr  πέταξαν φέιγ βολάν διαμαρτυρίας και ήρθαν σε αντιπαράθεση με πιστούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εσωτερικό του ιερού ναού!!!
Στη συνέχεια ιερείς και πιστοί κατάφεραν να τους βγάλουν έξω από την εκκλησία ενώ τα ΜΑΤ έφτασαν αφού οι καταληψίες βρίσκονταν ήδη στο προαύλιο χώρο του ναού.
Η αστυνομία προχώρησε σε 26 προσαγωγές, οι οποίες εν συνεχεία μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Όπως επισημάνθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι 26 προσαχθέντες, συνελήφθησαν για διατάραξη θρησκευτικής συνάθροισης κατά συναυτουργία.
Μετά το πρωτοφανές αυτό συμβάν, ο Μητροπολίτης Άνθιμος δήλωσε: "Τέτοια πράγματα δεν έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα". Πραγματικά, δεν έχουν γίνει ούτε επί Οθωμανικής αυτοκρατορίας!


1 σχόλιο:

  1. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΟΥ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή