Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE!

Τις Αρούκα (Πορτογαλία), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία) και Μπρόντμπι (Δανία) θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στα play off του Europa League, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός.
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον αποκλεισμό από τη Χάποελ Μπερ Σεβά στον...

3ο προκριματικό γύρο του Champions League, θα βρουν στον δρόμο τους την άσημη Αρούκα η οποία τερμάτισε πέμπτη στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.
Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, ο οποίος αποκλείστηκε από τον Άγιαξ επίσης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, θα αντιμετωπίσει την νταμπλούχο Γεωργία Ντιναμό Τιφλίδας η οποία αποκλείστηκε από το Champions League από το Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Τέλος οι «πράσινοι» οι οποίοι χθες διπλασίασαν τις νίκες τους κόντρα στην ΑΙΚ Στοκχόλμης θα παίξουν με τη δανέζικη Μπρόντμπι. Η Μπρόντμπι η οποία τερμάτισε τέταρτη στο πρωτάθλημα της χώρας της έφτασε στα play off του Europa League, αποκλείοντας διαδοχικά τις Βάλουρ, Χιμπέρνιαν και Χέρτα.
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα παίξουν τα πρώτα παιχνίδια στις 18 Αυγούστου εκτός έδρας, ενώ ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ίδια ημέρα τη Μπρόντμπι στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν μια εβδομάδα αργότερα δηλαδή την Πέμπτη 25 Αυγούστου.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια του Europa League είναι:

Αστάνα - Μπάτε Μπορίσοφ
ΑΕΚ Λάρνακας - Σλόβαν Λίμπερετς
Μίντιλαντ - Οσμανλίσπορτ
Αούστρια Βιέννης - Ρόζενμποργκ
Τρέντσιν - Ραπίντ Βιέννης
Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ - Σεντ Ετιέν
Λοκομοτίβα - Γκενκ
Βοϊβοντίνα - Άλκμαρ
Μάριμπορ - Καμπάλα
Γκενκ - Σκέντια
Σλάβια Πράγας - Άντερλεχτ
Μπακσασεχίρ - Σαχτάρ
Άστρα Τζιούρτζου - Γουέστ Χαμ
Σοντερίσκε - Σπάρτα Πράγας
Φενέρμπαχτσε - Γκρασχόπερ
Σασουόλο - Ερυθρός Αστέρας
Γκέντεμπορκ - Καραμπάκ
Κράσνονταρ - Παρτιζάνι
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Χάιντουκ

Η κλήρωση των play off του Champions League

Πέρα από την κλήρωση του Europa League πραγματοποιήθηκε σήμερα και η κλήρωση των play off του Champions League εκεί όπου δεν θα αγωνιστεί ελληνική ομάδα για πρώτη φορά έπειτα από 20 χρόνια και συγκεκριμένα από τη σεζόν 1996-1997.
Από τα ζευγάρια που ανέδειξε η κληρωτίδα ξεχωρίζουν αυτά της Πόρτο με τη Ρόμα και της Βιγιαρεάλ με τη Μονακό, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ζευγάρι του ΑΠΟΕΛ -ο οποίος απέκλεισε στον 3ο προκριματικό γύρο τη Ρόζενμποργκ- με την Κοπεγχάγη.
Κατά τα λοιπά για το λεγόμενο γκρουπ των πρωταθλητών (ομάδων οι οποίες κατέκτησαν το πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν στη χώρα τους) στο οποίο βρίσκεται και ο ΑΠΟΕΛ, θα παίξουν Λουντογκόρετς - Βικτόρια Πλζεν, Σέλτικ - Χάποελ Μπερ Σεβά, Ντάνταλκ - Λέγκια Βαρσοβίας και Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Ζάλτσμπουργκ.
Για το λεγόμενο γρουπ των μη πρωταθλητών εκτός από τα παιχνίδια Πόρτο - Ρόμα και Βιγιαρεάλ -Μονακό θα παίξουν Στεάουα Βουκουρεστίου - Μάντσεστερ Σίτι, Άγιαξ - Ροστόφ και Γιουνγκ Μπόις -Γκλάντμπαχ.
koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου