Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΜΥΚΟΝΟΣ: ΕΚΑΝΑΝ... ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΔΥΟ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ GAY, ΕΞΩ ΑΠΟ BAR ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ!

Ένα παντρεμένο ζευγάρι ομοφυλόφιλων, που βρέθηκε για διακοπές στη Μύκονο, καταγγέλει στα βρετανικά ΜΜΕ πως έπεσε θύμα άγριου....

ξυλοφαρμού έξω από γνωστό γκέι μπαρ του νησιού.

Ο Tristan και ο Vestal υποστηρίζουν πως η επίθεση είχε ομοφοβικά κίνητρα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του News247.gr, παρά τον σοβαρό τραυματισμό τους δεν προχώρησαν σε επίσημη καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.  

Όπως υποστήριξαν στη βρετανική Evening Standard, την εφημερίδα που έφερε στο φως της δημοσιότητας το θέμα, επέστρεφαν από το γκέι μπαρ, όταν δέχθηκαν επίθεση με κλοτσιές και γροθιές πισώπλατα, με αποτέλεσμα να πέσουν αναίσθητοι στο έδαφος. Οι δυο άνδρες υποστήριξαν πως έπεσαν θύμα ξυλοδαρμού επειδή είναι ομοφυλόφιλοι.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος Tristan λέει πως το τελευταίο πράγμα που θυμάται, είναι τον σύντροφό του να μιλά με κάποιον άγνωστο, ο οποίος είχε αρχίσει να τον χτυπά και να τον σπρώχνει στα κάγκελα. Λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του, του φώναξε να φύγουν.
"Όταν ξύπνησα το κεφάλι μου ήταν χτυπημένο και έλειπαν δύο μπροστινά δόντια μου. Είχα στην αγκαλιά μου τον Vestal ο οποίος ήταν επίσης αναίσθητος και συνήλθε αργότερα στο νοσοκομείο." αναφέρει χαρακτηριστικά.

"Είμαστε πεπεισμένοι ότι ήταν μια ομοφοβική επίθεση διότι δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι τίποτε άλλο. Όποιος ξέρει τον Vestal, γνωρίζει ότι είναι το πιο φιλικό και μη απειλητικό άτομο που υπάρχει", επισήμανε.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου.
Τώρα, οι δυο άνδρες έχουν δημιουργήσει μια σελίδα στο GoFundMe προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να γίνουν οι διορθωτικές επεμβάσεις στην κατεστραμμένη, από τα χτυπήματα, οδοντοστοιχία τους.
ΠΗΓΕΣ: standard.co.uk. news247.gr

2 σχόλια:

  1. Ρε τους πούστηδες...κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι καλά που δεν τους ακρωτηρίασαν και το μόριο...τα δοντάκια φτιάχνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή