Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ! ΤΟ...ΠΡΟΦΗΤΕΥΕ Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΤΟ 2005: "ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.."! ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 2 Αυγ. 2016, 16.40

Το ακόλουθο άρθρο είχε γράψει η Λιάνα Κανέλλη πριν 11 χρόνια, σε μια...


εποχή όπου ήταν σε κυκλοφορία το περιοδικό της «ΝΕΜΕΣΙΣ».  Δεν το είχα διαβάσει ποτέ, αλλά όταν μια καλή φίλη μου μού έδειξε το ακόλουθο φύλλο της ΝΕΜΕΣΕΩΣ, παραλίγο να πέσω πλαγίως απο τη καρέκλα μου…

Λοιπόν, το τεύχος αυτό της ΝΕΜΕΣΕΩΣ πραγματεύεται με ένα πάρα, μα πάρα πολύ σοβαρό εθνικό ζήτημα της Ελλάδος που έχει να κάνει με τις τουρκικές «διεκδικήσεις» -στην πραγματικότητα, ΒΛΕΨΕΙΣ!- στο Αιγαίο και…ΆΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ!…κάτι, απ' ότι φαίνεται, είχε αποφασισθεί τότε επ’ αυτού στο Δικαστήριο της…ΧΑΓΗΣ, κάτι το οποίο ευνοεί εν προκειμένω την ΤΟΥΡΚΙΑ και ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Τώρα, αυτό που πρόκειται να διαβάσετε σίγουρα θα σας κάνει να ανατριχιάσετε, αλλά εγώ ανατριχίασα περισσότερο όταν είδα ΠΟΙΑ ήταν που το έγραψε: Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ, Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΡΞΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΆΛΛΟΤΕ…ΧΟΥΝΤΙΚΗ ...

Εν όψει του ανωτέρω γεγονότος, θα ήθελα να ρωτήσω την κα ΚΑΝΕΛΛΗ: ΤΙ ΣΑΣ ΣΥΝΕΒΗ αναφορικά με τις…πολιτικές σας απόψεις; Απο Χουντική εγίνατε…ΑΡΙΣΤΕΡΗ??? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ…ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΩΘΗΣΑΝ ΝΑ…ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ.  ΠΑΝΤΩΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΟ 2005 ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

Περι τίνος όμως πρόκειται ακριβώς αυτό το άρθρο?…

Απ' ό,τι φαίνεται, ελήφθη μια μεγάλη απόφασις στο δικαστήριον της Χάγης το 2001 –γεγονός που «ΠΑΡΕΛΕΙΨΑΝ» να καλύψουν τα μεγάλα εν Ελλάδι ΜΜΕ- που είχε να κάνει με κάτι που μοιάζει περισσότερο με απόδοσιν ανταλλαγμάτων απο την Ευρωπαϊκήν Ένωσιν και της διεθνούς κοινότητος προς την Τουρκία, παρά με μια πραγματική απόδοσιν…ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.  Μην με παρεξηγείτε εδώ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΤΟΥΡΚΙΑ είναι σαν το λάδι και το νερό: ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΝΤΑΙ! Αλλά δώστε προσοχή σε αυτά που θα σας πω εδώ: 
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2001 ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΥΣΕΩΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
Γι΄αυτό, μην ακούτε αυτές τις ΑΝΟΗΣΙΕΣ περι «διασπάσεως» στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ενώσεως, Αμερικής και Τουρκίας λόγω της αμειλίκτου στάσεως του Ερντογάν έναντι των εχθρών του εξαιτίας της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος εναντίον του ίδιου, κ.τλ. ΑΦΟΥ η Δύσις (η Αμερική, η Αγγλία, το Ισραήλ, η Γερμανία, η Γαλλία, κ.τλ.) διατηρεί στενές σχέσεις με την Τουρκία εδώ και πολλές δεκαετίες, προς την εξυπηρέτησιν των σχεδίων της εις εκείνην την γωνίαν του κόσμου, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΈΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗΝ ΤΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗΝ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑΝ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΟΣΟΝ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ???  ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

Λοιπόν, τι απεφασίσθη ακριβώς εκείνην την εποχήν που άφησε την Ελλάδα μας…ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΗ???…
Εν ολίγοις, μαθαίνουμε τα εξής σοκαρισιτκά εκ της αποφάσεως της Χάγης το 2001 με τη δική μου ανάλυσιν:
  • Αφού η Τουρκία εξυπηρέτησε τόσον πιστώς την Δύσιν για τόσα χρόνια χρόνια, και αφού κατηργήθη η πρώην Οθωμανική αυτοκρατορία απο τις δυνάμεις της Δύσεως, τότε έπρεπε να δοθούν στην Τουρκία τα απαραίτητα…ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ.
  • Π.χ., ως αποτέλεσμα αυτής της αποφάσεως, η Τουρκία έχει πλέον το «δικαίωμα» να κάνει για την Ελλάδα φασαρίες στο…ΑΙΓΑΙΟ και ΕΑΝ πάει η ίδια και διεκδικήσει τα… ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ας πούμε με τη ΒΙΑ, και σαν αποτέλεσμα ξεσπάσει ΠΟΛΕΜΟΣ εκεί μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδος, ένεκα της εν λόγω αποφάσεως της Χάγης, η διεθνής κοινότης θα πάρει εν προκειμένω το μέρος της…ΤΟΥΡΚΙΑΣ και ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
  • Τούτο θα χρησίμευε ως μια αμοιβαία χάρις προς την Τουρκίαν, αφού κάνει τον…ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ της Δύσεως σε εκείνη την περιοχή περιορίζοντας τις βλέψεις και διεκδικήσεις τόσον της Ελλάδος όσον και της Κύπου αφού τα δικά τους ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ στο Αιγαίο είναι εντελώς ΝΟΜΙΜΑ  και ούτω καθεξής…

Αυτές είναι οι δικές μου απόψεις επί του θέματος, το οποίο σκιαγάφησα αδρά προκειμένου να καταλάβετε τι παίζεται εδώ.

Λοιπόν, σας είπε ποτέ η κυβέρνησίς σας και τα ΜΜΕ για αυτό το θέμα??? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!  ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ…ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ!!!  

ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ: ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΚΑΙ ΌΛΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ…ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!!! ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ??? ΕΞ ΟΥ, ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΝΑΤΟ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΕΛΛΑΔΟΣ: ΣΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΞΩ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΕΩΣ, ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΣΤΑ ΜΜΕ…ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

Προτού όμως να προχωρήσουμε στο άρθρο της κας Κανέλλης, δεν θα σας αφήσω χώρις τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ σχετικά με αυτό το ζήτημα για τη διεκδίκησιν αυτών των Ελληνικών νησιών απο οποιαδήποτε πλευρά (Ελλάδος-Τουρκίας).  Διαβάστε επίσης το άρθρο του κ. Ιωάννη Παπαζήση με τίτλον «20 ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ» (δείτε το εδώ).

Ας δούμε τώρα τι λέγει αναλυτικώς το άρθρον της κας Κανέλλης. Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο της με την ησυχία σας, πατήστε εδώ

~~~

Οθωμανικά Νησιά στο Αγαίο;;; • ΣΟΚ ΣΤΗ ΧΑΓΗ!

ΟΩΜΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ

-της Λιάνα Κανέλλη, Μάρτιος 2005

greeknewsondemand.com (τίτλος: δικός μας)

1 σχόλιο:

  1. δεν θα παρουν τιποτα ειμαστε στα προθυρα του μεγαλου πολεμου οι τουρκομογκολοι θα εξαφανηστουν θα γυρησουν στην κοιτηδατους

    ΑπάντησηΔιαγραφή