Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΣΕ...ΠΗΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ!

Αυτός τελικά είναι ο Ολυμπιακός των 60 τίτλων (ή 70; Έχουμε χάσει το...

μέτρημα)! Πρωταθλήματα που εξασφαλίζονταν στο πι και φι με την αβάντα της διαιτησίας! Ο Ολυμπιακός αφού είχε εξασφαλισμένο τα εκατομμύρια από την απευθείας συμμετοχή του σε ομίλους του Champions Leauge έκανε το χαβαλέ του και γλεντούσε εις υγείαν των κορόϊδων που έτρωγαν το παραμύθι ότι ο Θρύλος έχει ομάδα! Το πόση ομάδα έχει φάνηκε φέτος που χρειάστηκε να δώσει για πρώτη φορά στη ζωή του αγώνα προκριμματικό! Έγινε ρεζίλι από ομάδα παιδική χαρά!
Με αυτή την ομάδα ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παίξει ούτε σε ομλίους του Europa League! 

3 σχόλια:

  1. Ας είναι καλά ο χοντρομουσάτος που αγόραζε πρωταθλήματα. Μόλις χρειάστηκε να δώσει ένα σοβαρό αγώνα έφαγε μια μπανάνα από δω ως το Τελ Αβίβ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. [SILVER ALERT]
    Από εχθές βράδυ αγνοείται στην έρημο BEER SEVA ποδοσφαιρική ομάδα από την Ελλάδα, ολόκληρη η δεκαοκτάδα μαζί με τον προπονητή, τον γυμναστή και τους φροντιστές. Όταν εξαφανίσθηκε φορούσε ερυθρόλευκη φανέλα, λευκό σορτσάκι και αθλητικά παπούτσια...!
    Την αναζητούν, ο πρόεδρός της, ο Τσουκαλάς, ο κουμπάρος του Άκης και πολύ φίλοι τους.
    Η ζωή των μελών της ποδοσφαιρικής ομάδος βρίσκεται σε κίνδυνο, χωρίς νερό και προμήθειες, για αυτό:
    Όσοι γνωρίζουν κάτι για την εξαφανισμένη ομάδα, να ενημερώσουν στα τηλέφωνα του δημαρχείου Πειραιά, ή στα τηλέφωνα των γραφείων του πρόεδρου.
    Υπάρχει αμοιβή για οποιαδήποτε πληροφορία θα αποδειχθεί χρήσιμη και θα οδηγήσει στον εντοπισμό της ομάδος!
    [Ρόζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχει εξαφανισθεί, ούτε και αγνοείται... ο πρόεδρας είχε πει στους ποδοσφαιριστές πριν από μία εβδομάδα ότι αν δεν προκριθούν καλύτερα για αυτούς θα είναι να μη γυρίσουν στον Πειραιά. Κορόϊδα είναι να γυρίσουν; Τους περιμένει μαστίγωμα και πρόστιμο...το μαστίγωμα θα το κάνει ο τσούκαλος&άκης, το πρόστιμο που ανέρχεται σε 15 εκατομμύρια ευρώ, όσο είναι τα απωλεσθέντα από τον αποκλεισμό, θα τα ρίξει ο πρόεδρας σε όλους μαζί, λεφτά φέτος δεν έχει, θα παίζουν τσάμπα και θα πληρώνουν και εισιτήριο, ούτε πρωτάθλημα θα τους αγοράσει, ούτε και κύπελο, θα πέσει πείνα και λιμός στο λιμάνι. Θα τους τιμωρήσει σκληρά και παραδειγματικά ο μούσιας, ούτε νερό...!
    Πάντως ντέρμπυ στην λεωφόρο δεν θα έχει ούτε και φέτος, κάτι θα σκεφτούν ο φαρμακοποιός και ο χοντρός, γάτες βλέπεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή