Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! "ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ" ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ...ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ!!!

Αποκλεισμός και για τον πρωταθλητή Ελλάδος και για τον ΠΑΟΚ με την...


αρχή του Αυγούστου από τα προκριματικά του Champions League! Η αχρηστία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλο της το μεγαλείο! Ο ΠΑΟΚ αν και ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια δίνοντας την εντύπωση ότι μπορεί να καθάριζε"¨νωρίς με την υπόθεση της πρόκρισης, αφού έχασε κλασικές ευκαιρίες με τον χασογκόλη Κλάους Αθανασιάδη, φάνηκε ότι πήγαινε γυρεύοντας να επιβεβαιώσει το νόμο του ποδοσφαίρου που λέει ότι όταν χάνεις ευκαιρίες στο τέλος θα το...πληρώσεις. Κι έτσι έγινε. Έχασε με 1-2 από τον μετριότατο Άγιαξ και...άντε γεια Champions League!
Όσο για τον Ολυμπιακό τι να πει κανείς! Ομάδα δίχως αρχή, μέση και τέλος. Έχασε με 1-0 από μια μετριότατη ομάδα, την Χάποελ Μπερ Σεβά (ούτε το όνομά της μπορείς εύκολα να συγκρατήσεις) και επιστρέφει στην Ελλάδα με καταστροφικό οικονομικό προϋπολογισμό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που εξασφάλιζε από την αρχή τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League! 
Άντε γεια θλιβερές ομάδες....
πηγή φωτό: gazzetta.gr

3 σχόλια:

  1. Φάνηκε σε όλο της το μεγαλείο η αχρηστία μιας ομάδας που παίρνει συνεχόμενα πρωταθλήματα επί δεκαετίες και ξεβρακώνεται από μια Ισραηλινή ομάδα τρίτης κατηγορίας. Άντε και του χρόνου πρωταθλητές όπως πάντα και με τη μπανάνα στο στόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΠΩΣ ΞΗΜΕΡΩΣΑΤΕ ? ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΟΥΤΣΑ ? ΑΝΤΕ ΡΕ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΑΤΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 1994.
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ,ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΤΟ 2004 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΗΜΕΝΗ ,ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΛΑ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή