Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ 1897 ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΕΙΘΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!

Η Ελλάδα όπως πάντα "Αποικία Χρέους". Αμερικάνικη αποκαλυπτική γελοιογραφία. Το αιώνιο ανυπότακτο ελληνόπουλο οδηγείται....

σιδεροδέσμιο από Γερμανούς - Αυστριακούς - Άγγλους - Γάλλους και Ρώσους, ύστερα από την υπαγωγή της το 1897 σε "Τρόικα-Πιστωτών" με παράλληλο "Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο" ( Δ.Ο.Ε ) και την επιβολή της υποχρέωσης να καταβάλουμε στην Τουρκία/Οθωμανική Αυτοκρατορία "ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ" (!!!) μετά από το...αποτυχημένο ελληνικό "αλυτρωτικό εγχείρημα" στην Θεσσαλία / Βοιωτία από την "Εθνική Εταιρεία". Έτσι είναι , η Ελλάδα με την πίεση της Καϊζερικής "΅Ενωμένης Γερμανίας" ( η οποία την ίδια περίοδο έκανε τα πάντα για να μην ενωθεί η Κρήτη με την Ελλάδα , παίζοντας από το τότε τον "Ευρωπαίο Χωροφύλακα") πλήρωσε "Πολεμικές Επανορθώσεις" στην Τουρκία , σύμφωνα με το "διεθνές-δημόσιο - δίκαιο". Λίγα χρόνια αργότερα η Γερμανία της Βαϊμάρης , του Χίτλερ και της "δημοκρατίας" αρνήθηκε να καταβάλει Πολεμικές Επανορθώσεις - Αποζημιώσεις για τους δύο παγκόσμιους -"ευρωπαϊκούς" πολέμους που εξαπέλυσε, εκβιάζοντας αρχικά μ΄ένα "2ο " και στην συνέχεια μ΄ ένα "3ο Παγκόσμιο Πόλεμο". Παίζοντας μεταπολεμικά με το εκβιαστικό δίλημμα ... :
"Θέλετε στο μέλλον μια Ευρωπαϊκή Γερμανία η μια Γερμανική Ευρώπη" , εάν δεν θέλετε το δεύτερο τότε "μη μας κολλάτε" ούτε για τα χρέη , ούτε για το "ελεύθερο" εμπόριο μας ! , εάν υποχρεωθεί να πληρώσει - να υλοποιήσει το Διεθνές Δίκαιο. Τ΄ οποίο - εν μέρει - αποτελεί κατάκτηση της ανθρωπότητας στο βαθμό που καταδικάζει από το 1898 - 1907 ( περί διεξαγωγής πολέμου "Συνθήκες της Χάγης") τους απρόκλητους επιθετικούς - κατακτητικούς πολέμους και υποχρεώνει σε Αποζημίωση - Αποκατάσταση για κάθε σχετική αδικοπραξία. Έγινε - γίνεται δηλαδή "διεθνές δίκαιο" η μεταφορά του Εσωτερικού "ενοχικού & ποινικού δικαίου" που ισχύει σε κάθε πολιτισμένη χώρα ( όποιος αυθαίρετα εγκλιματίσει , δολοφονήσει και ληστέψει τιμωρείται και αποζημιώνει).

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΘΗΚΑΙ ΑΠΟ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ???? ΠΟΤΕ!!!! ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή