Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΗΠΑ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗ "ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ" ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗ "ΡΩΣΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ"! ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Σε μια κίνηση που προκαλεί εύλογες ανησυχίες προχωράνε οι ΗΠΑ καθώς θα εξοπλίσουν τους Αλβανούς προωθώντας έτσι τον σχεδιασμό για την «Μεγάλη Αλβανία» με ότι αυτό συνεπάγεται....
κάντε κλικ στον τίτλο για να διαβάσετε τη συνέχεια..


Έκτακτο εξοπλιστικό πρόγραμμα ύψους 14,09 εκατ δολαρίων, ξεκινούν οι Αμερικανοί για την Αλβανία, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την…ρωσική απειλή το οποίο όμως μέχρι το 2020 θα φτάσει συνολικά τα 450 εκατ. δολάρια!

Η Ουάσινγκτον θέλει μέχρι το 2020 να υπάρχει ένας μάχιμος και αξιόλογος αλβανικός Στρατός ως αντίβαρο του σεβικού καθώς η Σερβία αποτελεί τον βασικό σύμμαχο των Ρώσων στα Βαλκάνια.

«Οι ΗΠΑ έχουν σκοπό να σταματήσουν το φαινόμενο των ρωσικών απειλών που αποτελεί πραγματικότητα», αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο που πιστοποιεί την λήψη βοήθειας από τις ΗΠΑ στην Αλβανία, με στόχο την απομάκρυνση της ρωσικής επιρροής από την «πυριτιδαποθήκη» της Ευρώπης.

«Οι χρηματοδοτήσεις των αλβανικών ενόπλων δυνάμεων θα στηρίξουν την επαγγελματοποίηση και τον εκσυγχρονισμό των αλβανικών ενόπλων δυνάμεων ώστε να μετατραπούν σε ένα ευέλικτο ‘Task Force’ που θα υποστηρίζει και θα συμπληρώνει τις αποστολές του ΝΑΤΟ. Τα κεφάλαια θα στηρίξουν μεταρρυθμίσεις, ώστε να εδραιωθούν οι στόχοι της Στρατηγικής Άμυνας.

Η χρηματοδότηση θα δοθεί για την προετοιμασία, την κατάρτιση των αξιωματικών και των κινητών μονάδων, καθώς και την αγορά νέων όπλων και ατομικού εξοπλισμού, σύμφωνα με τη δέσμευση της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ».

Η κίνηση αυτή δημιουργεί σοβαρές ανησυχίες και στα ελληνικά Επιτελεία καθώς χιλιάδες αλβανόφωνων βρίσκονται και στην Ελλάδα με νωπά ακόμα τα κρούσματα στον ελληνικό Στρατό όπου «Έλληνες» αλβανικής καταγωγής σχημάτιζαν με τα χέρια τον «μεγάλο αλβανικό αετό» και έβγαζαν φωτογραφίες

Οι Αλβανοί θεωρούν ότι τους ανήκουν τα εδάφη του Τετόβου στα Σκόπια, η κοιλάδα του Πρέσεβο στην Σερβία και η Νότια Ήπειρος στην Ελλάδα.
το διαβάσαμε στο http://hellas-now.com

1 σχόλιο:

  1. ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΟ-ΑΛΒΑΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή