Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΣΤΕΛΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗ ΒΟΛΕΨΑ ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!

Τα όσα αναφέρονται στον τίτλο της είδησης μπορεί να αποτελούν ρητορικό σχήμα, είναι όμως η ουσία της υπόθεσης: ο Τσίπρας που θα τσάκιζε τα ρουσφέτια....βόλεψε τη γυναίκα του ως μόνιμη διοικητική ...

υπάλληλο στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Την ίδια ώρα που με την πολιτική του στέλνει στην ανεργία και στην απόγνωση τον λαό και δη τους νέους στο εξωτερικό μπας και βρουν δουλειά, η οικογενειοκρατία Τσίπρα ζει και βασιλεύει. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ (διαβάζουμε στο scoops.gr), όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ 496/30-5-2017, η κ. Μπαζιάνα εντάσσεται ύστερα από αίτησή της στους διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΜΠ. Μόνιμη διοικητική υπάλληλος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου είναι πλέον η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα, σύμφωνα με την “Ελευθερία του Τύπου”.
Όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ 496/30-5-2017, η κ. Μπαζιάνα εντάσσεται ύστερα από αίτησή της στους διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΜΠ (ως υπαλληλος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο χώρο της Πληροφορικής). Με πρόσφατη ρύθμιση κάθε αποσπασμένος εκπαιδευτικός είχε δικαίωμα να ζητήσει μετάταξη στον φορέα που είχε αποσπαστεί. Η σύντροφος του κ. Τσίπρα θα μπορούσε να διαλέξει τον κλάδο των ΕΔΙΠ του ΕΜΠ (Ειδικό Εργαστηριακό Προσωπικό που επικουρεί τους καθητητές). Κάτι που δεν έκανε, αλλά επέλεξε τη θέση του διοικητικού υπαλλήλου με ωράριο 8:00 – 16:00.

2 σχόλια:

  1. Τσίπρα εσύ να παραιτηθείς και να αυτοκτονήσεις και να πάτε όλοι σας στον αγύριστο στην λαθροτζιχαντιστική ισλαμική μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και πάρε την Περιστέρα σου που είναι ΤΠ και τους λαθρομετανάστες και φύγετε από την Ελλάδα αμέσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσίπρα βρωμιάρη μιας που μαζί με την Περιστέρα σου έχετε να πλυθείτε χρόνια άντε πηγαίντε σε κανένα hotspot να κάνετε μπάνιο με τους λαθρομετανάστες που έφερες τελειωμένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή