Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΤΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ ΡΕ; ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"! ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΡΕ; ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; ΟΥΣΤ...

Πρόεδρος Δημοκρατίας να σου πετύχει! Ο Προκόπης Παυλόπουλος με νέες δηλώσεις του προκαλεί περισσότερα νεύρα στους Έλληνες πολίτες...

μια και βλέπουν ότι έχουν να κάνουν με έναν κανονικό γερμανοτσολιά! "Οι Ελλάδα εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της προς τους εταίρους. Τώρα είναι η σειρά των εταίρων να δείξουν την αλληλεγγύη τους προς την Ελλάδα και να κάνουν αυτό που τους αναλογεί"! Με άλλα λόγια ο Προκόπης Παυλόπουλος θεωρεί ότι η υποχρέωση της Ελλάδος απέναντι στους εταίρους ήταν να σφαγιάσει τον λαό, να οδηγήσει χιλιάδες στην αυτοκτονία, εκατομμύρια στην ανεργία και χιλιάδες νέους στο εξωτερικό! Αυτές ήταν οι υποχρεώσεις της χώρας μας ρε Παυλόπουλε προς τους εταίρους; Και δεν ντρέπεσαι ρε να το λες; Αντί να καταγγείλεις τα μνημόνια και τη δολοφονικό τους σχέδιο σε βάρος του λαού, το μεταφράζεις ως υποχρέωση της Ελλάδος προς τους εταίρους; Ντροπή σου γερμανοτσολιά!

2 σχόλια:

  1. Γερμανοτσολίας και παλιάνθρωπος ο λαθροπρόεδρος ψευτοδημοκρατίας και αλητείας Παπάκης Παυλόπουλος ο καρπαζοεισπράκτορας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ???ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ?????? ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή