Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Η ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ 400€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ; ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑ@@ΚΑ!

Ακόμη και αυτοί που έχουν ελάχιστο εισόδημα υποχρεώνονται να πληρώνουν τη λεγόμενη εισφορά αλληλεγγύης! Επί τόσα χρόνια...

ξεσκίζουν τον λαό σε φόρους και συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων, ο μισός ελληνικός πληθυσμός βρίσκεται στα όρια ή και κάτω από τα όρια της φτώχειας και παρ' όλα αυτά η εισφορά αλληλεγγύης συνεχίζει να ματώνει τον πενόμενο λαό! 
Νομίζετε ότι η εισφορά αλληλεγγύης πηγαίνει στον ελληνικό λαό; Τρίχες.  Τα δημοσιεύματα που υπάρχουν για το θέμα είναι από το 2013 και αναφέρουν ότι δεν πάει ούτε ένα ευρώ για τους έλληνες φορολογούμενους. Πήγαιναν στους τοκογλύφους,  ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι ο εμπαιγμός του λαού είναι ακόμη μεγαλύτερος, μια και η εισφορά αλληλεγγύης που δίνει ο τσακισμένος Έλληνας πηγαίνει κατευθείαν στους λαθρομετανάστες. "Από πού νομίζετε βγάζουν τα ταμεία 400 € για κάθε λαθρομετανάστη; Από τον ελληνικό λαό και δη από τις εισφορές αλληλεγγύης"! 
Αμφιβάλλετε; Πλήρωνε λοιπόν πολύπαθε λαέ...

2 σχόλια:

  1. Ένας ωραίος και νόμιμος τρόπος να χρηματοδοτηθούν όλες οι ΜΚΟ και οι απανταχού αλληλέγγυοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ????? ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΠ@Θ@Κ@@Σ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΡΕΥΜΑ ΝΕΡΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΩ ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ !!!!!!!!!!!! ΜΑ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΓΕΛΩΝΤΑΣ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή