Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

"ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" ΤΟ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ"! ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" ΤΟΥ ΣΚΑΪ!

Συντάκτης: Δημήτρης Κανελλόπουλος
Μία καινούργια δράση προγραμματίζει το «όλοι μαζί μπορούμε» του ΣΚΑΪ μαζί με την ΚΕΔΕ (Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδος) και χωρίς...

ίχνος ντροπής (χωρίς την ελάχιστη τσίπα) την ονόμασαν «Όλη η Ελλάδα τρέχει για ένα πιάτο φαΐ»! 

«Αυτοί που πήραν το φαΐ απ’ το τραπέζι κηρύσσουν τη λιτότητα» ήταν η απάντηση του Κώστα Πελετίδη, του δημάρχου της Πάτρας. Η δράση αυτή του «όλοι μαζί μπορούμε» με τη συνεργασία της ΚΕΔΕ του Γιώργου Πατούλη, προβλέπει τη διοργάνωση σε 52 Δήμους, αγώνων δρόμου, όπου οι συμμετέχοντες δρομείς θα προσφέρουν τρόφιμα στα αντίστοιχα Κοινωνικά Παντοπωλεία.

Ο Κώστας Πελετίδης δεν μάσησε τα λόγια του: «Με τον προκλητικό τίτλο "Όλη η Ελλάδα τρέχει για ένα πιάτο φαΐ", δείχνουν ακριβώς ποια είναι τα όρια τους. Ένα πιάτο φαΐ στους πεινασμένους σήμερα και από αύριο πίσω στην ανεργία και την πείνα». Και συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό: «Αυτές οι εκφράσεις της αλληλεγγύης του λαού μας, καμία σχέση δεν έχουν με εκδηλώσεις –  πυροτεχνήματα που διοργανώνονται για τις κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών που συμμετέχουν». 

Την επική ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων μπορείτε να τη διαβάσετε ολόκληρη ΕΔΩ. Το «όλοι μαζί μπορούμε» του ΣΚΑΪ είναι τραγικό, έτσι; 
efsyn.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου