Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

ΖΗΤΩ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΕΝΟΧΟΣ ΜΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ... ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!!! ΤΣΕΠΩΣΕ ΤΗ ΜΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑ "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ"!!!

Σήμερα η Δικαιοσύνη απώλεσε μια τεράστια ευκαιρία να επανακτήσει την χαμένη της αξιοπιστία! 

Καταδικάστηκε ο Κος Μαντέλης, σε οκτώ έτη καθειρξης, ένεκα του ότι ως...

υπουργός του ΠΑΣΟΚ έλαβε 450.000 Γερμανικά Μάρκα από την Siemens.

Η καταδίκη του αφορά στο ξέπλυμα χρήματος (κατά τον Νόμο 3691/2008), ενώ έκρινε το δικαστήριο ότι παρεγράφη η δωροδοκία σύμφωνα με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών (Ν. 3126/2003).

Ο κουμπάρος του κου Μαντέλη αθωώθηκε ένεκα ελλείψεως δόλου.

Το Δικαστήριο χορήγησε τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου στον τέως υπουργό, καθώς και της μεταμέλειας, ενώ εδέχθη η έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Έξω λοιπόν ο τέως υπουργός. Θα μπορεί να κάνει τα μπάνια του μαζί με τον κο Τζοχατζόπουλο, ο οποίος έδειξε να ξεπερνά πλήρως τα σοβαρά προβλήματα υγείας, δυνάμει των οποίων αποφυλακίστηκε.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου και της μεταμέλειας, εδόθησαν σύμφωνα με την πάγια νομολογία του ΑΠ…

Αν είχαμε γενναίους Δικαστές, αφενός δεν θα έδιναν αναστολή στην έφεση και αφετέρου θα έκριναν παρεμπιπτόντως τον νόμο περί ευθύνης υπουργών ως αντισυνταγματικό, προκειμένου να μην ισχύει η 5ετης παραγραφή !!!

Είπαμε όμως, αυτό θα γινόταν σε μια χώρα που η Δικαιοσύνη δεν εξαντλεί την αυστηρότητα της στον ταλαίπωρο καστανά που πωλεί κάστανα χωρίς τιμολόγιο, ενώ από την άλλη αφήνει τον κο Παπακωνσταντίνου ελεύθερο (1 έτος με αναστολή) και την χριστιανική ευχή «μη καίτοι αμαρτάνετε»!

Η Νέα Δεξιά επιμένει «Χρειαζόμαστε ανεξάρτητη και γενναία Δικαιοσύνη! Μόνο η Δικαιοσύνη είναι ο θεμελιωτής της ευνομίας και της κοινωνικής ευημερίας. Μόνο η Δικαιοσύνη είναι ο θεματοφύλακας του ίδιου του πολιτεύματος. Μόνο η Δικαιοσύνη μπορεί να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία, άλλως η κατάσταση θα εκτραπεί!»

Δημήτριος Π. Μάρκου
Γραμματέας Δικαιοσύνης Νέας Δεξιάς
https://gianniotis.blogspot.gr/2017/07/blog-post_81.html

3 σχόλια:

 1. κι εγω ο εβραιος
  λογω προτερου εντιμου βιου και καλης διαγωγης
  να σας κλεψω και να τα φαω στην υγεια σας....
  κοροιδα ελληνες !
  Αλλωστε ολοι οι κυβερνωντες ειναι οβριοι και μασωνοι,
  οπως και εγω, και θα με στηριξουν!
  Τωρα μαλιστα που επιβαλλουν και στους δικαστες τι να αποφασισουν,
  ολα ειναι πιο ευκολα, κοροιδα ελληνες !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ !!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΙΑΦΚΑ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΛΕΠΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ!!!!!!!!!!!!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή