Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ!!! ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΝΤΡΟΠΗ!

Αίσχος και ντροπή! Η αποχριστιανοποίηση αρχίζει από εμάς τους ίδιους ...

που ισοπεδώνουμε παραδόσεις και έθιμα αιώνων! Έτσι, μετά την κατάργηση της αργίας της Κυριακής,  ουσιαστικά καταργούνται και οι αργίες που έχουν θεσπίσει σύλλογοι καταστηματαρχών προς τιμήν των αγίων που προστατεύουν τους εκάστοτε κλάδους επαγγελματιών. Όπως καταργήθηκε η τιμή στον Άγιο
Παντελεήμονα, προστάτη των αρτοποιών, καταργείται και η τιμή προς την Αγία Παρασκευή, προστάτιδα των οπτικών και οφθαλμιάτρων. Τα κατά παράδοση κλειστά οπτικά καταστήματα κάθε χρόνο την ημέρα της Αγίας Παρασκευής, ήταν όλα ανοιχτά στο Χαλάνδρι!
Ξεφτίλα και αηδία μαζί! Όλα τα ισοπεδώσαμε! Ντροπή μας!
Ο λαός μας αποχριστιανίζεται. Ήθη, έθιμα, παραδόσεις και θρησκευτική πίστη, πολτοποιούνται σύμφωνα με το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών τύπου Σόρος. 
Το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές βάζει ταφόπλακα στην ειδοποιό διαφορά των Ορθοδόξων Ελλήνων από τους άλλους λαούς. Η αργία της Κυριακής καθιερώθηκε με ευλάβεια και σεβασμό από τα χρόνια του Βυζαντίου. Σήμερα όμως, οι πολιτικοί ολετήρες  επιβάλλουν τη διακοπή της αργίας αυτής και τη λειτουργία των καταστημάτων ακόμη και όλες τις Κυριακές. 
Μέσα στην ίδια κιμαδομηχανή μπαίνουν και οι αργίες προς τιμή των αγίων. 
Η Αγία Παρασκευή ως προστάτιδα των Οπτικών καθιερώθηκε από χρόνια να τιμάται από τους Συλλόγους των Οπτικών (ΠΕΟΟ και άλλους) με κλείσιμο των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Αυτό πλέον πρέπει να θεωρείται μια τελειωμένη υπόθεση. Πολλά οπτικά καταστήματα λειτούργησαν κανονικά στο Αιγάλεω, το Περιστέρι, στο κέντρο της Αθήνας και αλλού. Στο Χαλάνδρι όλα τα οπτικά ήταν ανοιχτά!!!
Η ισοπέδωση και εξαφάνιση του Έλληνα γίνεται από τους Εφιάλτες του τόπου που επιβάλλουν τις εντολές των παγκοσμιοποιητών με το δόγμα Κίσσιγκερ: "Τον Έλληνα μπορείς να τον χτυπήσεις εάν χτυπήσεις τη θρησκεία του, τον πολιτισμό του, τη γλώσσα του, την Ιστορία του"! Έτσι υλοποιούνται τα σχέδια του Σόρος και μοιάζει πολλοί από τους σημερινούς οπτικούς να παίζουν το παιχνίδι αυτού του τύπου! Σε 5-10 χρόνια, δεν θα θυμάται κανείς την Αγία Παρασκευή ως προστάτιδα των οπτικών και θα τρέχουν οι οπτικοί να μην χάσουν το μεροκάματο της 26ης Ιουλίου γράφοντας στα παλαιά τους υποδήματα την Αγία Παρασκευή! 
και πάλι ντροπή και αίσχος!

2 σχόλια:

 1. Έστειλε εξώδικο στην εφορία για το POS! Αρνείται την εγκατάσταση και δέχεται μόνο αν έχει ποσοστά από τον τζίρο της τράπεζας!

  Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποδεχτώ αυτό, καθώς υπάρχει ευθεία προσβολή του άρθρου 5 παρ. 1 του Συντάγματος, όσον αφορά στην οικονομική μου ελευθερία, η οποία περιορίζεται. Όποιος με υποχρεώσει, συμμετέχει σε εκβίαση και υπεξαίρεση εις βάρος μου. Αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα που αντιμετωπίζονται και με την αυτόφωρη διαδικασία.

  Η αναφερόμενη εις το ΦΕΚ 1445/2017 τεύχος δεύτερο Α.Α.Δ.Ε., σύμφωνα με το Φ.ΕΚ. Ιδρύσεώς της [Φ.Ε.Κ. 94/27-05-2016. ν.4389], στερείται νομικής προσωπικότητας και, επομένως, δεν είναι νομικό πρόσωπο. Δε δικαιούται να πραγματοποιήσει ουδεμία οικονομική ή συμβολαιογραφική πράξη, ούτε να παραστεί σε δικαστήριο, λόγω ελλείψεως νομικής προσωπικότητάς της.

  ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ!
  ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ, ΟΛΟΙ!
  Η ... "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ!
  ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΜΑΣ!

  Καλλιόπη Σουφλή

  Υ.Γ. Στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, υπάρχει η σχετική καταγγελία της ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΚΑΝΤΖΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ... "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.
  Έχουν περάσει μήνες από τότε που τις κατέθεσε, και κανένα τσουτσέκι της ... "Ανεξάρτητης" Αρχής, δεν έχει τολμήσει να απαντήσει στα καίρια ερωτήματα που θέτει...(εδώ) και (εδώ)

  Άναυδοι έμειναν χθες οι υπάλληλοι της εφορίας στην Καλαμάτα, όταν ένας ελεύθερος επαγγελματίας της περιοχής τούς παρέδωσε με κάθε επισημότητα «Εξώδικη δήλωση πρόσκληση συμμορφώσεως» για τους λόγους που δεν αποδέχεται να εγκαταστήσει στην επιχείρησή του ΡΟS.

  Εξηγεί τους λόγους και τα άρθρα του Συντάγματος με τα οποία θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να αρνηθεί, ενώ κάνει μια μικρή υποχώρηση να δεχτεί την εγκατάσταση του μηχανήματος, αν και η τράπεζα δεχτεί να του δίνει το… αντίστοιχο ποσοστό του τζίρου της.
  Το εξώδικο πρωτοκολλήθηκε και παρελήφθη κανονικά από την Οικονομική Υπηρεσία της Καλαμάτας, σύμφωνα με το tharrosnews.gr.
  Εξώδικη δήλωση
  Η εξώδικη δήλωση του ελεύθερου επαγγελματία που κατατέθηκε στην εφορία έχει ως εξής: «Με την παρούσα δήλωση σας κάνω γνωστό ότι στην επιχείρησή μου δεν πρόκειται να τοποθετήσω μηχάνημα ΡΟS για τους κάτωθι λόγους:

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συνεχεια...


  1) Με την τοποθέτηση του μηχανήματος ΡΟS αυτόματα γίνεται συνέταιρος και δικαιούχος στις εισπράξεις μου ένα τρίτο πρόσωπο, η τράπεζα, η οποία αρπάζει μέρος του τζίρου μου, δηλαδή με απλά λόγια μέρος της εργασίας και των κόπων μου, χωρίς να έχει συμβάλει καθόλου στα έξοδα λειτουργίας της επιχειρήσεώς μου.

  Ουσιαστικά εξαναγκάζεται ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, εν μέσω της τεράστιας οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα εξαιτίας της απάτης εις βάρος μας από τους κυβερνώντες και τους τραπεζίτες, να προσθέσει ένα επιπλέον έξοδο στην επιχείρησή του, αφού τα μηχανήματα POS ενοικιάζονται από τις τράπεζες, με αποτέλεσμα να μειώνεται ακόμα περισσότερο ο τζίρος της κάθε επιχείρησης, καθώς υπάρχουν προμήθειες για κάθε συναλλαγή που διενεργείται.
  Όλα αυτά υποχρεωτικά, αποστερώντας μου οιανδήποτε οικονομική πρωτοβουλία.

  Ποσοστά από την τράπεζα

  Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποδεχτώ αυτό, καθώς υπάρχει ευθεία προσβολή του άρθρου 5 παρ. 1 του Συντάγματος, όσον αφορά στην οικονομική μου ελευθερία, η οποία περιορίζεται. Όποιος με υποχρεώσει, συμμετέχει σε εκβίαση και υπεξαίρεση εις βάρος μου. Αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα που αντιμετωπίζονται και με την αυτόφωρη διαδικασία.

  2) Με την υποχρεωτική χρησιμοποίηση των καρτών και του μηχανήματος ΡΟS, αυτόματα γνωρίζει ένα τρίτο πρόσωπο (η τράπεζα), δηλαδή ένας ιδιώτης, τις καταναλωτικές και όχι μόνο συνήθειες του χρήστη των καρτών, αποστερώντας του την οποιαδήποτε ιδιωτικότητα στην προσωπική του ζωή, προσβάλλοντας το δικαίωμα της ελευθερίας του σαν οικονομική και κοινωνική οντότητα. Ευθεία παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του Συντάγματος και των νόμων που είναι σύμφωνοι με αυτό.

  3) Η αναφερόμενη εις το ΦΕΚ 1445/2017 τεύχος δεύτερο Α.Α.Δ.Ε., σύμφωνα με το Φ.ΕΚ. Ιδρύσεώς της [Φ.Ε.Κ. 94/27-05-2016. ν.4389], στερείται νομικής προσωπικότητας και, επομένως, δεν είναι νομικό πρόσωπο. Δε δικαιούται να πραγματοποιήσει ουδεμία οικονομική ή συμβολαιογραφική πράξη, ούτε να παραστεί σε δικαστήριο, λόγω ελλείψεως νομικής προσωπικότητάς της.

  Επίσης, το ότι δε δίνει λογαριασμό σε καμία δημόσια κρατική υπηρεσία, τι κάνει τα χρήματα που εισπράττει και πού τα διαθέτει, είναι απόδειξη της υπεξαιρέσεως δημοσίου χρήματος και αρνούμαι να γίνω συνεργός στη διαρκή αυτή απάτη.

  Παρ' όλα αυτά, δείχνοντας καλή θέληση, δύναμαι να αποδεχτώ την τοποθέτηση του μηχανήματος POS εις την επιχείρησή μου, μόνο με την προϋπόθεση ότι και η τράπεζα θα μου δίνει το αντίστοιχο ποσοστό του τζίρου της.

  Και αυτό δεν το λέω απλά εγώ. Το επιβάλλει το άρθρο 4 του Συντάγματος».

  Πηγή

  ΑπάντησηΔιαγραφή