Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! Ο ΤΙΓΚΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ: "ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ 300.000 € ΓΙΑ ΜΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΑΚΙΝΗΤΟ, ΕΝΩ ΔΙΝΕΤΕ ΜΟΛΙΣ 4 € ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΝΕΙΑ"! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-"ΒΟΜΒΑ"! ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ...

Σε 2 ώρες, δηλαδή στις 19.00 έχει υπολογισθεί να αρχίσει το Δημοτικόν Συμβούλιο Χολαργού-Παπάγου και ήδη νέα ανακοίνωση του Κώστα Τίγκα κατά του Δημάρχου προλειαίνει το έδαφος για όσα θα ακολουθήσουτν. Μην τη χάσετε.
Ιδού τι αναφέρει η ανακοίνωση του Κώστα Τίγκα:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Δελτίο Τύπου 34

                                                   25 Ιουλίου 2017

κ. Δήμαρχε  ΔΕΝ Υπηρετείτε
τον πολίτη Σπαταλώντας 300.000 € για«Μη αναγκαίο ακίνητο»ενώ δίνετε μόλις 4/μήνα για κάθε άπορη οικογένεια
Αυτή είναι η Κοινωνική πολιτική σας;
20 Λόγοι που ΔΕΝ πρέπει να αγορασθεί
1 Λόγος για τον οποίο ΘΑ το αγοράσετε
Με πολλή προσοχή διαβάσαμε την απάντηση του Δημάρχου, στα...

ερωτήματα που θέσαμε σχετικά με την αγωνιώδη προσπάθειά του να αγοράσει το επί της οδού Αναστάσεως 92  Παπάγου ακίνητο. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι νοιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι τόσο για τη δημόσια εικόνα του θέματος, για το οποίο υπάρχει οργή, αγανάκτηση και δικαιολογημένα ερωτήματα γιατί τη θέλετε τόσο πολύ αυτή την αγορά, όσο και για το θράσος σας να λέτε ότι προστατεύετε το συμφέρον των δημοτών.
Αναρωτιόμαστε, ποιος; σεις προστατεύετε το συμφέρον των δημοτών;
 Όταν σπαταλάτε 300000 Ευρώ:
Για αγορά ενός ακινήτου με τη σκέψη «μήπως και σας χρειαστεί στο μέλλον άμα τυχόν γίνει Υπηρεσία Δόμησης», ενώ όπως πολύ καλά ξέρετε έχουμε δύο κτήρια (450τμ+300τμ = 750τμ) άδεια αφού εκεί μέσα εργάζονται μετά βίας 20-24 υπάλληλοι.
Ξέρετε ακόμη ότι έχουμε 4 κληροδοτήματα που διαθέτουν τεράστιους χώρους αναξιοποίητους (Κηρυνείας 34, Εθνικής Αμύνης 84 και Λεμεσού 7 στον Παπάγου και Βουτσινά 51 στο Χολαργό).
Ακόμη ξέρετε ότι σήμερα υπαγόμαστε στην Υπηρεσία Δόμησης Αγ. Παρασκευής και στο νομοσχέδιο που θα ψηφισθεί τον προσεχή Οκτώβριο, προβλέπεται ότι Υπηρεσία Δόμησης θα υπάρχει μία ανά Περιφέρεια.
Ενώ διαθέτετε 4 Ε/μήνα για την ανήμπορη οικογένεια.
Στην 27η σύσκεψη της Οικονομικής Επιτροπής στις 19 Ιουλ. 2017 αποφασίσατε να διαθέσετε για το έτος 2017 για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου ποσό 13000 Ευρώ.
Τούτο σημαίνει : 13000:12 μήνες = 1083 Ευρώ/Μηνιαίως
                         1083 Ε : 273 οικογένειες = 4 Ευρώ/Μην.
Ο πιο δύσπιστος, ακόμη και φίλος σας να είναι δεν πιστεύει ότι με 4Ε/Μήνα για κάθε ανήμπορη οικογένεια είναι δυνατόν να λέτε ότι ενδιαφέρεστε γι΄αυτή και άρα ασκείτε σοβαρή κοινωνική πολιτική. Ομολογούμε  μας εκπλήσσει η λογική σας.
Οι 20 Λόγοι που ΔΕΝ πρέπει να αγορασθεί το ακίνητο
       1ος: Δεν υπάρχει λογικά αποδεκτή σκοπιμότητα αγοράς του ακινήτου, όταν ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν ενημερώσατε στο εγγύς παρελθόν το Δημοτικό Συμβούλιο ότι επιθυμείτε να επεκτείνετε κάποιες δραστηριότητες των υπηρεσιών σας.
2ος: Τα περί «Αναπτύξεως των Τεχνικών, Διοικητικών και Λοιπών Υπηρεσιών» είναι νεφελώδη, χωρίς καμιά τεκμηρίωση και μακράν της πραγματικότητας. Τα εφεύρατε ένα πρωί για να δικαιολογήσετε την αγορά του ακινήτου και είναι «Επιεικώς Αστεία».
3ος: Η επίκληση λόγου πιθανής δημιουργίας Υπηρεσίας Δόμησης στο Δήμο μας επιεικώς δεν ευσταθεί.
4ος: Η εγγύτητα του ακινήτου με το πρώην Δημαρχείο Παπάγου, δεν στοιχειοθετεί ότι η αγορά του θα ήταν προς όφελος του Δήμου μας.
5ος: Η θέση του σε Κεντρική οδό, δεν στοιχειοθετεί ότι η αγορά του θα ήταν προς όφελος του Δήμου μας.
6ος: Η θέση του στα σύνορα των δύο Κοινοτήτων, δεν στοιχειοθετεί ότι η αγορά του θα ήταν προς όφελος του Δήμου μας.
7ος: Έχουμε τέσσερα τουλάχιστον κληροδοτήματα μη αξιοποιημένα (Κηρυνείας 34, Εθνικής Αμύνης 84 και Λεμεσού 7 στον Παπάγου και Βουτσινά 51 στο Χολαργό), τι χρειαζόμαστε την αγορά του ακινήτου, δίδοντας 300000 Ευρώ;
8ος: Χώρους ανεκμετάλλευτους έχουμε, όπως το κτήριο του Δημαρχείου του πρώην Δήμου Παπάγου εμβαδού 450 τ.μ. περίπου χρησιμοποιείται μετά βίας από 20 άτομα.
9ος: Έτερος χώρος ανεκμετάλλευτος είναι το κτήριο στην είσοδο της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου, εγγύς του χώρου των απορριμματοφόρων, εμβαδού 300 τ.μ. περίπου χρησιμοποιείται μετά βίας από 4 άτομα.
10ος : Ο Δήμος δεν είναι Ανώνυμη Εταιρεία που επιδιώκει να αγοράζει φθηνά, ώστε να πουλάει ακριβά στο μέλλον για να κερδίζει. Το επιχείρημα ότι αυξάνετε τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου, στις μέρες μας δεν ευσταθεί.
11ος: Γιατί η πρόταση ήταν δική σας και ΜΟΝΟ δική σας και τα άλλα στελέχη της Διοίκησής σας απλά συμφώνησαν με αυτό που ήθελε ο Αρχηγός.
12ος: Δεν δείξατε την ίδια βούληση και ενδιαφέρον για το οικόπεδο για ανέγερση του 3ου Νηπιαγωγείου Παπάγου, αφού όπως θα θυμάστε τορπιλίσατε μια ακόμη απόφαση της Διοίκησης Ξύδη που με πολύ μεγάλη προσπάθεια και σωφροσύνη είχε ληφθεί.
          13ος: Δεν τολμήσατε να βγείτε στην κοινωνία και να δικαιολογήσετε την αγορά του ακινήτου που τόσο διακαώς θέλετε να κάνετε.
14ος: Τα 5,5 εκατ. ευρώ που κληρονομήσατε από τον πρώην Δήμο Παπάγου χάρις στην πρόνοια και τις συνεχείς προσπάθειες του προκατόχου σας, δεν σημαίνει ότι αφού τα βρήκαμε χωρίς να ιδρώσουμε τα ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ.
15ος: Η συγκεκριμένη αγορά δεν συνιστά ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ – ΥΠΑΡΚΤΗ – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΜΕΣΗ ανάγκη.
16ος: Είναι μία από τις πολλές ΣΠΑΤΑΛΕΣ και η πιο ΜΕΓΑΛΗ αφού εγγίζει τις 300.000 Ευρώ. Πως αλλιώς  μπορεί να την πούμε όταν χωρίς σοβαρή αιτιολογία πετάμε λεφτά.
17ος: Δεν πρέπει να φοβάστε μήπως χάσετε το ακίνητο.
18ος: Φαίνεται ξεκάθαρα ότι θέλετε να εξυπηρετήσετε. Όσο και αν η αυλή σας μπορεί να σας λέει το αντίθετο.
        19ος: Όταν για κάθε ανήμπορη οικογένεια δίνετε 4Ε/Μήνα είναι οδυνηρό να σπαταλάτε 300.000 Ευρώ.
20ος: Υπάρχουν άλλες σημαντικότερες, καθυστερημένες  και πιο επείγουσες ανάγκες για να αντιμετωπίσετε. Σας τις προτείνουμε πιο κάτω.
Ένας Λόγος Υπάρχει για τον οποίο ΘΑ το Αγοράσετε             ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΥ
Ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης συμφωνούμε να αγορασθεί κάποιο κτίσμα ή να προχωρήσετε στην κατασκευή κάποιου μόνο στην περίπτωση που υπάρχει ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ – ΥΠΑΡΚΤΗ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΜΕΣΗ ανάγκη.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Προχωρήστε Άμεσα:
α. Στην κατασκευή του Βρεφονηπιακού Σταθμού στην κάτω ζώνη Παπάγου.
β. Στην κατασκευή του ΚΑΠΗ-Πολυιατρείου Παπάγου.
γ. Στην κατασκευή του ΚΑΠΗ στον Άνω Χολαργό.
Κύριε Δήμαρχε ,
         Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για τους Δημότες μας, σταματήστε άμεσα κάθε ενέργεια αγοράς του «μη αναγκαίου ακινήτου»

         


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου