Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΑΓΡΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ! ΤΟΣΚΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ-ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ! ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ!

Ο Τόσκας μειώνει τα αστυνομικά τμήματα το ένα μετά το άλλο! Οι εγκληματίες αποφυλακίζονται σε...


χρόνο dt λόγω της αποσυμφόρησης των φυλακών, σύμφωνα με τον νόμο Παρασκευόπουλου! Έτσι, στα πλαίσια αυτά είχαμε σήμερα ληστεία με πυροβολισμούς. Όπως αναφέρει το newsbeast.gr , σκηνές βγαλμένες από ταινία εκτυλίχθηκαν νωρίς το πρωί στη Νίκαια. Δύο άγνωστοι πυροβόλησαν έναν άνδρα, για να του αρπάξουν τον χαρτοφύλακα.

Οι δύο άνδρες κατέβηκαν από ένα αυτοκίνητο, το οποίο σταμάτησαν δίπλα στον 43χρονο, ο οποίος περπατούσε στον δρόμο, κοντά σε τράπεζα της περιοχής,.

Του ζήτησαν να τους παραδώσει τον χαρτοφύλακα που κρατά, όμως εκείνος αντιστάθηκε.

Ξαφνικά, ο ένας εκ των δραστών έβγαλε όπλο, τον χτύπησε με την λαβή στο κεφάλι και καθώς ο 43χρονος εξακολουθούσε να προβάλλει αντίσταση, τον πυροβόλησε στην κνήμη.

Οι δράστες έβαλαν επί τόπου φωτιά στο αυτοκίνητο τους και διέφυγαν  ενώ το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Λοιπόν, Τόσκα κατάργησε κι' άλλα αστυνομιλά τμήματα, δεν σου χρειάζονται. Ίσα-ίσα που οι κακοποιοί θα διευκολύνουν το έργο σας να εξοντώσετε γρηγορότερα τον λαό!

1 σχόλιο:

  1. Μπορεί και να τους αποφυλακίζουν με σκοπό να κάνουν..."δουλειές" μαζί τους!
    Μπορεί εκεί στην κυβέρνηση-μαφία, να παίρνουν την "νόμιμη προμήθεια" από τις ληστείες που διαπράττουν οι αποφυλακισμένοι κακοποιοί.
    Από αριστερούς όλα να τα περιμένουμε. Είναι τόσο ασύδοτοι οι άπλυτοι, που από όπου κι'αν τους "πιάσεις" ζέχνουν!
    Οι κατσαπλιάδες λεηλατούν τα πάντα, δεν βλέπω τον λόγο να έχουν ενδοιασμούς ακόμη και για τέτοιου είδους..."ληστρικές συμφωνίες"!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή