Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ Ο ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΒΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΥΖΩΝΟ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΝΑ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Ακούει στο όνομα Κέβιν Ντουράντ και είναι μέλος της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ και ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αστέρες...

του ΝΒΑ. Παρόλο που είναι γνωστός και αγαπητός σε όλους του Έλληνες φιλάθλους που με αγνή πρόθεση αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν παντού την αθλητική ικανότητα και αρετή, ο συγκεκριμένος παίκτης φαίνεται ότι… βάλθηκε να έρθει να χαλάσει κάθε καλή εικόνα που είχαν σχηματίσει για αυτόν στην Ελλάδα. 
Στις παρακάτω φωτογραφίες ο Κέβιν Ντουράντ και κάποιος φίλος του με θρασύ και προκλητικό τρόπο παίρνουν «περίεργες» πόζες δίπλα στον λεβέντη Έλληνα Εύζωνα του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα…
Κάποιοι μίλησαν για… «ελαφρυντικό» ηλικίας του Αμερικανού παίκτη ο οποίος είναι 22 ετών αλλά δεν έχει ακόμα μάθει να σέβεται τα εθνικά σύμβολα όσων δεν είναι Αμερικάνοι, όμως πήρε την σωστή ανάλογη απάντηση από το αγέρωχο και παγερό βλέμμα του επίσης νεαρού στην ηλικία Έλληνα Ευζώνου.
(Πηγή), τμήμα ειδήσεων defencenet.gr (τίτλος: δικός μας)

7 σχόλια:

  1. den brethike enas ellinas na ton kani lioma sto ksilo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι λιγάκι "δύσκολο" να τον δείρει κάποιος φίλε 3:05μμ.
    Θα υπενθυμίσω όμως τι λένε για τους ψηλούς εδώ στην Ελλάδα...
    θυμηθήκατε, έτσι;;;
    Και κάτι ακόμη, ο συγκεκριμένος είναι μπασκετμπολίστας, σωστά;
    Ε, τι λένε για το άθλημα του μπάσκετ; Ό,τι "παίζεται" με τα χέρια είναι...μαλακία!!!
    Συμπέρασμα, μαλάκας και το...Αμερικανάκι.-
    club 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έπρεπε να τον πηδήξουν τον Σκύλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ???? ΑΠΟ ΤΟ 2014 .

    ΗΜΑΡΤΟΝ . ΓΙΝΕΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΙΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και εσυ τι ζορι τραβας?δεν εχει γινει εστω και το 2014?η νομιζεις ότι δεν το ξεραμε?δεν εισαι εσυ ο ξερολας και τοτε σχολιαστηκε και 20 χρονια να περασουν παλι θα το σχολιαζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8''56 οταν βαλουν για το ευρομπασκετ που κερδισαμε το 87 να μπεις να πανυγηρησεις και να σχολιασεις σαν να εγινε σημερα . χα χα χα χα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και το γεγονός αυτό έγινε το 2010 με τον Κέβιν Ντουράντ να επιδικνύει αλαζονεία και κακόγουστο χαβαλέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή