Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΦΡΕΑΤΙΑ... ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! "Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ"! ΕΠΙΣΤΟΛΗ-"ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ"!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

Η αναλγησία στο μεγαλείο της…

Αξιότιμε Κε Πρόεδρε.
Κε Παπαδόπουλε,
Αναγκάστηκα πλέον να απευθυνθώ κατευθείαν σε εσάς τον ίδιο προσωπικά διότι πλέον θεωρώ κάποια γεγονότα απαράδεκτα.
Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 στις 15.00 επιστρέφοντας στο σπίτι μας περάσαμε από τον Άνω Χολαργό όπου είδαμε στο ύψος του Γηπέδου να...

τρέχουν νερά. Συνεχίζοντας την πορεία μας διαπιστώσαμε ότι υπάρχει μία πολύ μεγάλη διαρροή , όχι σε παροχή αλλά διαπιστώθηκε εκ των υστέρων σε ώρα, στην οδό Ναυαρίνου 57 και Δοϊράνης. Μετά από 15 λεπτά φτάνοντας στο σπίτι μας ειδοποιήσαμε το κέντρο βλαβών όπου μας απάντησε ευγενέστατα μία υπάλληλος ότι θα το καταγράψει αλλά έχει ήδη ενημερωθεί. Δυστυχώς όμως στη συνέχιση της συνομιλίας μας, απεκάλυψε,  διότι ζήτησα να μάθω από πότε έχει δηλωθεί η βλάβη ότι κάποιος συμπολίτης μας έχει δηλώσει το σχετικό συμβάν από εχθές Παρασκευή το μεσημέρι.
Ειλικρινά η αναλγησία σας είναι φοβερή. Με περίσσια  ευγένεια με ενημέρωσε ότι το έχει διαβιβάσει το αίτημα στο συνεργείο, σίγουρα θα έρθουν να το επισκευάσουν βέβαια με την δέουσα προσοχή και σειρά (προσωπική συμπλήρωση……). Βεβαίως όταν ενημέρωσα ότι θα αποτανθώ πλέον στη Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ, με ενημέρωσε ότι μπορώ να κάνω τα παράπονά μου στη Διοίκηση και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!!

Κε Πρόεδρε.
Ειλικρινά εκπλήσσομαι διότι ως συνάδελφος Γεωλόγος με τόσες Ανώτατες σπουδές στον τόσο ευαίσθητο χώρο της Υδρογεωλογίας και στις Επιστήμες του Νερού , γνωρίζετε πάρα πολύ καλά και επιβάλλεται να πω  καλύτερα από οποιουσδήποτε συναδέλφους και λοιπούς επιστήμονες, το πρόβλημα που υπάρχει στην χώρα μας και βέβαια δεν αμφιβάλω ότι γίνεται το καλύτερο δυνατόν, αλλά να τρέχει το νερό για 24 ώρες τουλάχιστον και να μην έχει έρθει το συνεργείο να το επισκευάσει και αργότερα να γίνουν διάφορες ενέργειες για να πιστεί ο πολίτης ότι επιβάλλεται η αύξηση των τιμολογίων στην παροχή του νερού ή πολλά άλλα ακόμη που θα εφευρεθούν από τη Διοίκηση το θεωρώ απαράδεκτο. Ως εκπαιδευτικός διδάσκω στις μαθήτριες και τους μαθητές ότι η προστασία του υδάτινου πλούτου μας και ειδικά του πόσιμου νερού είναι πρωταρχικής σημασίας. Μάλλον δεν θα έπρεπε να τους κοινοποιήσω τις ενέργειες μου και τις δύο αυτές φορές ούτε να τους προϊδεάσω ότι κάποιοι  λειτουργοί, διότι ως λειτουργοί πρέπει να ενεργείτε και όχι ως απλοί υπάλληλοι και στελέχη, αφήνουν να γίνονται τόσα και πόσα άλλα ακόμη που δεν τα είδαμε ούτε έγιναν αντιληπτά.
Οποιεσδήποτε δικαιολογίες είναι περιττές μάλλον,  παρά μόνο επιβάλλεται να αναλογιστείτε τις ευθύνες σας απέναντι στους πολίτες που πληρώνουμε για τις δαπάνες και για την εξυπηρέτηση που παρέχει η ΕΥΔΑΠ και να απαντήσετε στις εύλογες πιστεύω ερωτήσεις μου, που σίγουρα είναι και πολλών ακόμη πολιτών, που όμως δεν αφιέρωσαν αρκετό από το χρόνο τους το μεσημέρι του Σαββάτου να ασχοληθούν με τη συγκεκριμένη διαρροή.
Με τον ίδιο τρόπο θα ζητήσω επίσης να μου απαντήσετε, αφού ανατρέξετε στις ηχογραφημένες συνομιλίες με το κέντρο βλαβών, για ποιο λόγο ακόμη και σήμερα στη διασταύρωση των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Φανερωμένης το στρογγυλό φρεάτιο τρέχει ακόμη ευτυχώς όχι με την ίδια παροχή που διέρρεε, όταν το δήλωσα αρκετές ημέρες πριν. Όλα αυτά δυστυχώς συντείνουν στο να γίνει πλέον κατανοητό ότι από εσάς ως Διοίκηση  έφυγε η ευθύνη,  αφού έχετε αναθέσει σε α. σε υπεργολάβους τις επισκευές των βλαβών  και β. στην ευαισθησία των πολιτών  την επίβλεψη και ειδοποίηση για τις βλάβες και γ. στην αξιοθαύμαστη ανοχή και βαθιά τσέπη των Ελλήνων φορολογουμένων την αποπληρωμή όλων όσων δεν  υπάρχει η ικανότητα και δυνατότητα μάλλον να διαχειριστείτε.
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και ευελπιστώ ότι μέχρι να διαβάσετε την αναφορά μου αυτή θα έχει ευαισθητοποιηθεί ο εργολάβος να επισκευάσει τις βλάβες και αναμένω για μία φορά ακόμη να φανείτε αντάξιοι των Ανωτάτων σπουδών , της εμπιστοσύνης που σας έχουν επιδείξει όσοι σας ανέθεσαν την Επιχείρηση και του πολίτη αυτής της χώρας που έχει βαρεθεί και κουραστεί να παλεύει για το αυτονόητο. 
Κε Πρόεδρε, συγνώμη για το έντονο ύφος της επιστολής αλλά πλέον είναι αναμενόμενο πιστεύω.
Ευχαριστώ πολύ
Δανάσκος Φώτιος
Εκπαιδευτικός Msc
Γεωλόγος Φυσικοθεραπευτής
Τηλ: 2106548689   6972146543

Υ.Γ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ Η ΒΛΑΒΗ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου