Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΑΘΩΟΣ Ο ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! ΗΧΗΣΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ! ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Νεότερη Ενημέρωση (Πέμπτη 30/12/2017, 2 μμ)
Ο αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης, πήρε αναβολή (προηγήθηκε της...

εκδίκασης του έτερου κατηγορούμενου) και μετά βγήκε έξω από την αίθουσα του στρατοδικείου, μαζί με τους παραβρισκομένους.



Ο έτερος κατηγορούμενος, Υπολοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης, εκδικάστηκε και ΑΘΩΩΘΗΚΕ!!! Ακόμη και η εισαγγελέας, που ήταν ιδιαίτερα αυστηρή σε όλη τη διάρκεια της δίκης, (όπως μας μετέφεραν κάποιοι από αυτούς που μπόρεσαν να μπούνε μέσα στην μικρή αίθουσα του στρατοδικείου), αφού έπλεξε το εγκώμιο του "πολυπολιτισμού", αναγκάστηκε στο τέλος να ομολογήσει εδώ δικάζουμε ποινικά αδικήματα και όχι απόψεις και ότι ως διαταγή δεν εμπίπτει στα καθήκοντα του στρατού και αναγκαστικά θα έπρεπε να ΑΘΩΩΘΕΙ.


Στο πλευρό των 2 στρατιωτικών βρέθηκαν τα κόμματα ΕΠΑΜ (με κομματικά λάβαρα-κακώς κατά τη γνώμη μας) και Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας (χωρίς κομματικά διακριτικά), η Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου και 100 περίπου Ελληνίδες και Έλληνες κρατώντας αρκετές μεγάλες Ελληνικές σημαίες.
opaidagogos.blogspot.gr/2017/11/30112017.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου