Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ! ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ"

Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής υπήρξε λάβρος κατά της Δημοτ9ικής Αρχής Σταθόπουλο, για ...

την οποία δήλωσε ότι δεν έχει κάνει κανένα νέο έργο. Και λόγω αυτής της υστέρησης θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό. 
Αναλυτικα΄και σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η δημοτική Παράταξη “Συμμαχία Ευθύνης”, αποφασίσθηκαν τα παρακάτω: 
Συνάντηση 50μελους συντονιστικής της δημοτικής παράταξης “Συμμαχία Ευθύνης” 
 Την Πέμπτη  23 / 11 / 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ευρύτερης συντονιστικής των 50 στην δημοτική βιβλιοθήκη και αποφάσισε τα ακόλουθα: 

Την καταψήφιση του οικονομικού προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του δήμου ομόφωνα, λόγω της υστέρησης παραγωγής έργου από την δημοτική αρχή.
Την πραγματοποίηση  συνέντευξης τύπου που διενεργήθηκε (στίς 24 / 12 )  και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά.  Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους τούς παρευρισκόμενους:  εφημερίδες και site Πανάγου Μαρία από την  "Αμαρυσία",  Χρήστο Μπαλωτή από τον Σχολιαστή, Θάνο Σταθόπουλο από τά  Ενυπόγραφα,  Νίκο Νικολαΐδη από τη "Γειτονιά",  Μάκη Βραχιολιδη από  τον "Διπλωματικό Παρατηρητή"  και  Μίμη Καφατάκη από τις  "24 ώρες".
 Την δημιουργία μουσικής εκδήλωσης «Από τον Μάρκο στο Μανο»  την Παρασκευή 1 Δεκέμβρη και ώρα 8.30 μ.μ. στην ταβέρνα «Ροδιά».  
(Σας αποστέλλουμε τιμητική πρόσκληση )

Την πραγματοποίηση συζήτησης με αυτοδιοικητικά θέματα και θέματα οικονομίας 

Την παρουσίαση μελλοντικά ενός βιβλίου 

Και τέλος, μετά από πρόσκληση του παρευρισκομένου δημάρχου Καλαβρύτων, πραγματοποίησης  εκδρομής στα Καλάβρυτα. 

Γιά την Συμμαχία Ευθύνης
 Βασίλης Γιαννακόπουλος
πρώην δήμαρχος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου