Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ: "ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ"!

Του Μάνου Χατζηγιάννη

Με την γνωστή μέθοδο της λάσπης στον ανεμιστήρα και με μόνιμο...

αποδέκτη της χολής τους την Εκκλησία οι κομπλεξικοί Συριζαίοι προσπαθούν να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα για την κυβερνητική απραξία και τις γιγαντιαιες ευθύνες του ανεύθυνου κράτους απέναντι στους πλημμυριοπαθείς.

Η γελοιότητα, του να μοιράζεις ευθύνες από εδώ κι από εκεί σε σημείο που να μην μένουν για σενα σε όλο της το μεγαλείο…. εδώ το άρθρο

Σε αυτό το απίστευτο άρθρο ελεεινής προπαγάνδας, λοιπόν, η κυβερνητικη΄”Πραβντα”, η εφημερίδα ΑΥΓΗ των κυβερνητικών αβανταδόρων, τολμά να υποστηρίξει πως η Εκκλησία ήταν απούσα από τον πόνο των ανθρώπων που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες.

Απίστευτο θράσος την στιγμή μάλιστα που η δραστηριοποίηση των Μητροπόλεων ήταν άμεση και πολύ δυναμική. Η συντριπτική πλειονότητα των Μητροπόλεων έχουν από την πρώτη στιγμή αποστείλει βοήθεια.

Μόνο η Μητροπολη Νέας Σμύρνης έστειλε 26.500 ευρώ! Είναι αυτό δείγμα απουσίας κομματικοποιημένοι κοντυλοφόροι της ΑΥΓΗΣ;;;

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Μητρόπολης:

«Η φο­βε­ρη πλημ­μυ­ρα που ε­πλη­ξε τις πε­ρι­ο­χες της Μαν­δρας και Νε­ας Πε­ρα­μου με τις τρα­γι­κες συ­νε­πει­ες της σε αν­θρω­πι­νες ζω­ες και υ­λι­κες κα­τα­στρο­φες συγ­κλο­νι­σε ο­λους μας. Ο Σε­βα­σμ. Μη­τρο­πο­λι­της μας κ. Συ­με­ων ε­ξε­φρα­σε με ε­πι­στο­λη του προς τον Σε­βα­σμ. Μη­τρο­πο­λι­τη Με­γα­ρων και Σα­λα­μι­νος κ. Κων­σταν­τι­νο τη συμ­πα­θειά του και α­πο­φα­σι­σε κα­τα τη λει­τουρ­γι­α της πε­ρα­σμε­νης Κυ­ρια­κης να βγεί δι­σκος σε ο­λες τις ε­νο­ρι­ες της Μη­τρο­πο­λε­ως μας για την ε­νι­σχυ­ση των πλημ­μυ­ρο­πα­θων α­δελ­φων μας.
Α­πο τη δι­σκο­φο­ρι­α συγ­κεν­τρω­θη­κε το πο­σο των 21.520 ευ­ρω. Ε­πι­σης α­πο­φα­σι­στη­κε να δι­α­τε­θούν για τον ι­διο σκο­πο 5.000 ευ­ρω και α­πο το Γε­νι­κο Φι­λο­πτω­χο Τα­μεί­ο της Μη­τρο­πο­λε­ως.
Το συ­νο­λι­κο πο­σο των 26.520 ευ­ρω πα­ρα­δο­θη­κε στην Ι­ε­ρα Μη­τρο­πο­λη Με­γα­ρων και Σα­λα­μι­νος προ­κει­με­νου να δι­α­τε­θεί για την κα­λυ­ψη ε­πει­γου­σων α­ναγ­κων των χρι­στια­νων που ε­πλη­γη­σαν α­πο την πλημ­μυ­ρα».

Αλλά και στις υπόλοιπες Μητροπόλεις.

Επί παραδείγματι η Μητρόπολη Φθιώτιδος η οποία όπως αναφέρει σχετική ανακοινωσή της “συμπάσχουσα στο δράμα και το πένθος που ζουν οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής απέστειλε το πρωί της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου το πρώτο φορτηγό με είδη ανδρικού – γυναικείου και παιδικού ρουχισμού και υποδημάτων με σκοπό την ενίσχυση των κατοίκων του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας και του Δήμου Μεγαρέων που επλήγησαν από την Θεομηνία και τις φονικές πλημμύρες.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος από την πρώτη κιόλας ημέρα της καταστροφής, σε γραπτή επικοινωνία που είχε με τον Ποιμενάρχη της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνο τον διαβεβαίωσε ότι η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος εκτός από τις προσευχές που αναπέμπει στον Ύψιστο για την ανάπαυση των ψυχών των αδικοχαμένων αδερφών μας από τις καταστροφικές πλημμύρες των προηγουμένων ημερών, θα προσφέρει και ηθική και υλική βοήθεια στους εμπεριστάτους πιστούς του ποιμνίου του με κάθε είδους βοήθεια, την οποία θα υποδείξει ο Σεβασμιώτατος κ. Κωνσταντίνος.
Κατόπιν συνεννοήσεως, από την Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων ζητήθηκαν είδη ρουχισμού και υποδημάτων , τα οποία η Μητρόπολις μας εφύλαττε στις αποθήκες του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου και έτσι με απόφαση του Σεβασμιωτάτου σήμερα το πρωί της Τετάρτης αναχώρησε από το Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μας το πρώτο φορτηγό με 197 μεγάλα δέματα με τα ως άνω είδη”.

Βοήθεια προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Δυτικής Αττικής απέστειλε και η Μητρόπολη Καστορίας.
Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχουν παραδοθεί 265 καινούργιες κουβέρτες στην Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων και Σαλαμίνος, η οποία συντονίζει την όλη προσπάθεια και αναμένεται να αποσταλεί και μία τρίτη δόση βοηθείας.

Επίσης αύριο Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 θα περιέλθει δίσκος σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου για όλους όσους επλήγησαν από τις πρωτοφανείς καταστρεπτικές πλημμύρες στις περιοχές της Δ. Αττικής και ειδικότερα στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο, της Ιέρας Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος.

Και αυτά είναι μονάχα μερικά από τα πολλά αντίστοιχα παραδείγματα που οι συριζαικοί εγκέφαλοι του ανεγκέφαλου άρθρου δεν μπήκαν στον κόπο να μελετήσουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου