Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ "ΠΑΤΡΙΚΙΟ ΣΤΕΤΣΩΝΗ" ΠΟΥ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ...ΤΑΡΤΑΡΑ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ. ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ! ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗ GOΟGLE!

Επειδή υπάρχουν αναγνώστες που μας ρωτάνε "πότε θα ανοίξετε τα ελεύθερα και ανώνυμα σχόλια;", τους απαντάμε: Δυστυχώς -τουλάχιστον...

για μεγάλο ακόμη χρονικό διάστημα, δεν πρόκειται να επιτρέψουμε τα ανώνυμα σχόλια. Όσο υπάρχουν κουκουλοφόροι του διαδικτύου οι οποίοι πίσω από την ανωνυμία και την κουκούλα τους μάς καθυβρίζουν και μας απειλούν, όπως έκανε τελευταία ο ανώνυμος "Πατρίκιος Στετσώνης" (που δήθεν υπογράφει ως κάτοικος Σαρωνίδας-είναι όλα ψεύτικα τα στοιχεία του), δυστυχώς λέμε, θα απαγορεύουμε την ανάρτηση των ανώνυμων σχολίων. Μπορούν όσοι θέλουν να γράφουν σχόλια να ανοίξουν λογαριασμό στη Google και από 'κει και πέρα έχουν το ελεύθερο να γράφουν τα σχόλιά τους. 
Κάποιοι ρωτούν: "καλά, η επισκεψιμότητά σας έχει ήδη πέσει, δεν σας ενδιαφέρει;". Όχι κύριοι, μας ενδιαφέρει να θωρακίσουμε το blog μας από τυχάρπαστους και επικίνδυνους κουκουλοφόρους οι οποίοι βρίζουν και απειλούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου