Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "Ο κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΣΑΖΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ISIS"! Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΗ-ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, καθώς και στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο πρόεδρος...

της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έβαλε στο στόχαστρο του τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση διέψευσε πρωτίστως τις προσδοκίες των νέων ανθρώπων.

«Ήρθε ένας νέος πρωθυπουργός, ένας νέος άνθρωπος. Πολλοί τον πίστεψαν ότι θα άλλαζε τα πράγματα και αυτός παρήγαγε τις χειρότερες παθογένειες συστήματος, το οποίο και θα άλλαζε», τόνισε ο Κυριακος Μητσοτάκης που αναφέρθηκε και στην υπόθεση με τον φερόμενο ως μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο.

«Συμβαίνουν πράγματα αδιανόητα, τα οποία φαίνονται τελείως κανονικά και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Ο κ. Παπαδόπουλος εθνικός μεσάζων του υπουργείου Άμυνας, έχει πουλήσει όπλα στον ISIS, στη μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση διεθνώς», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που σχολίασε και την ανοιχτή κόντρα Κοντονή-δικαστικών.

«Βλέπουμε θεσμική επίθεση στην ίδια τη δικαιοσύνη, στην αρχή διάκρισης των εξουσιών και τα θεωρούμε φυσιολογικά. Έχουμε μία διαρκή φθορά του δημοκρατικού πολιτεύματος. Η οικονομία κάνει κύκλους άλλα αν εξασθενήσουν οι δημοκρατικοί θεσμοί, τότε το μέλλον της χώρας προμηνύεται εξαιρετικά δυσοίωνο», επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Λίγες μέρες πριν από το 11ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο ιδεολογικό στίγμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η πολιτική θέλει δύσκολες αποφάσεις, όμως η κεντρική μας κατεύθυνση είναι αδιαπραγμάτευτη. Πιστεύουμε στη δύναμη της ιδιωτικής οικονομίας και της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας. Σε ένα κράτος που θα αναδιανέμει και πιστεύουμε στην έννοια της αλληλεγγύης. Δεν είμαστε άτομα και αριθμοί, είμαστε κοινωνία», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα λαϊκό κόμμα, δεν έχει ταξικό πρόσημο, πιστεύει σε κοινωνική κινητικότητα και καλύτερος μηχανισμός κοινωνικής κινητικότητας είναι η παιδεία», ξεκαθάρισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συγχαρητήρια στην ΟΝΝΕΔ για τις επιλογές που κάνει και κάλεσε τα μέλη της ότι η πολιτική πάνω από όλα είναι συμμετοχή διαφορετικά, όπως τόνισε, κάποιοι άλλοι θα αποφασίζουν.

«Η πολιτική πρέπει να διαμορφώνεται από αυτούς που δημιουργούν και παίρνουν τη ζωή τους στα χέρια τους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε τις προτάσεις του για την επόμενη μέρα της νέας γενιάς.
https://www.lykavitos.gr/archives/493207 (τίτλος: παραλλαγμένος)

1 σχόλιο:

  1. Την ελλαδα σχεδον παντα την κυβερνουσαν και την κυβερνουν προδοτες,τυχωδιωκτες,αρπαχτικα, και πολιτικα λαμογια...
    Τι περιμενεις απο εναν λαο του
    "δε βαριεσαι",του βολεματος του "αρπαξε ναχεις και κλεψε να φας"
    του καναπε και του φραπε...
    Του υλισμου και της αθειας κλπ κλπ
    ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή