Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο της Ελένης Στραβέλη την ώρα που εργαζόταν στο κατάστημα οπτικών Φιστικλή, θάνατος ο οποίος σημειώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, είχαμε νέα τραγωδία με έναν νέο άνθρωπο (μόλις 50 ετών) λίγα μέτρα πιο κάτω από τα οπτικά Φιστικλή. Πρόκειται για τον Γιάννη ...

Τρυποσκούφη, αδερφό του Τάσου με τον οποίο διατηρούν επί πολλά χρόνια την επιτυχημένη επιχείρηση COCO FINO (ψητοπωλείο) επί της οδού Φανερωμένης 1-3. Ο Γιάννης τον περασμένο Αύγουστο αισθάνθηκε άσχημα και επισκέφθηκε το νοσοκομείο. Την ώρα που βρισκόταν για εξετάσεις υπέστη σοβαρότατο εγκεφαλικό και έπεσε σε κώμα. Επί 4 μήνες οι γιατροί πάλευαν να τον ανατάξουν, δυστυχώς όμως ο αγαπητός σε όλους Γιάννης κατέληξε! Η σορός του μεταφέρεται στην πατρίδα του το Άστρος Κυνουρίας, όπου και θα γίνει η κηδεία και η ταφή. 
Η επιχείρηση σε ένδειξη βαρύτατου πένθους θα παραμείνει κλειστή σήμερα και αύριο Τρίτη. Η εφημερίδα μας εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στον αδερφό του, τους λοιπούς συγγενείς του αξιαγάπητου Γιάννη, καθώς και στα στελέχη της επιχείρησης. Ας είναι μαλακό το χώμα που θα τον σκεπάζει. 
Κουράγιο παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου