Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΦΑΤΣΑ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ! Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΩΤΙΟΥ-ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Δείτε φάτσες, βγάλτε συμπέρασμα. Ο φασισμός μέσα από μία φωτογραφία. Φωτίου-Μουσολίνι. Βρείτε τις διαφορές, δεν υπάρχει καμία, μην ψάχνετε. Ο φασισμός του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από μία φωτό. 

2 σχόλια:

  1. Πράγματι υπάρχει τεράστια ομοιότης μεταξύ την κομμουνίστριας Φωτίου και του ΦΑΣΙΣΤΑ Μουσολίνι . Ο ΣΥΡΙΖΑ / CIA ΑΝΕΛ είναι ένα φασιστικό Σταλινικό ΜΟΡΦΩΜΑ καθαρμάτων και αποβρασμάτων της αριστεράς . Ανθέλληνες , ριψάσπιδες , δωσίλογοι και Γερμανοτσολιάδες Βρομο κομμουνιστές έχουν στόχο την Γενοκτονία του Ελληνικού Λαού και την μετατροπή της Πατρίδος μας σε ένα άθλιο κομμουνιστικό προτεκτοράτο . Τέτοια καθάρματα δεν πρόκειται να ξαναβγάλει ο τόπος μας . Κλέφτες , τεμπέληδες , χαραμοφάηδες , διεφθαρμένοι και ανθέλληνες μαζί με τον Υπόκοσμο της Νύχτας χρηματοδοτούν τα αριστερά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ANTARCIA ANTIFA CIA και ΟΛΟ το Σκυλολόι του ΚΕΡΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αληθεια γιατι ο ευνουχισμενος ελληνιλος λαοςδε βλεπει τον αλητοφασισμο τουΣΥΡΙΖΑ;ΑΠΟ ΚΑΙ Ως ΠΟΥ αυτοι οι εθνομηδενιστεςειναι προοδευτικοι;ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι η παρακμιακη καιχειροτερη εκδοχη της δεξιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή