Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΤΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΣΩΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΒΙΝΤΕΟ

«Το περιεχόμενο των εξωδίκων αφορά στην συμπεριφορά των...

κυβερνώντων που συνιστά αδικήματα προβλεπόμενα και τιμωρούμενα από τον ποινικό κώδικα και από τα ελληνικά δικαστήρια» τονίζει. O πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Γεώργιος Τάσιος, που υπογράφει και τα επίμαχα εξώδικα που έλαβαν οι βουλευτές...
και στα οποία αναφέρθηκε νωρίτερα στη Βουλή ο Νίκος Βούτσης, με δήλωσή του στο protothema.gr, αναφέρει: «Οι εξώδικες δηλώσεις που απέστειλαν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις του Εξωτερικού και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μακεδόνων στους εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου εκφράζουν τις θέσεις του ελληνικού λαού όπως αυτές διατρανώθηκαν με τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν τόσο το 1992 όσο και το 2018, καθώς και με τα ψηφίσματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Δημοτικών Συμβουλίων της Μακεδονίας και των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων όλης της χώρας».
«Το περιεχόμενο των εξωδίκων αφορά στην συμπεριφορά των κυβερνώντων που συνιστά αδικήματα προβλεπόμενα και τιμωρούμενα από τον ποινικό κώδικα και από τα ελληνικά δικαστήρια» τονίζει.
Και καταλήγει: «Ως γηγενείς Μακεδόνες ζητούμε από τους εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου να σεβαστούν τη βούληση του κυρίαρχου Ελληνικού λαού και να μη δώσουν δικαίωμα για επιβουλή της Ιστορίας, της πολιτιστικής κληρονομιάς και της εδαφικής ακεραιότητας της Μακεδονίας».

Προσθήκη λεζάντας

Σκεφτόμαστε Ελληνικά

2 σχόλια:

  1. Πανε να καταργησουν τα παντα σ'αυτο τον τοπο αλλα δεν θα προλαβουν...
    Ερχονται κρεμαλες....και οχι μονο.
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΥΡΕΛΙ.
    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ...
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ-ΠΕΙΝΑ-ΠΟΛΕΜΟΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΤΕΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αριστεροκατσαπλιδες κοπροπουθεναδες τσυριζαιοι με τους τιποταδες ανεγκεφανελ, εχουν μονο ενα σκοπο, οπως ο οι προηγουμενοι κλεφτοπασοκοι και λαμογιονεοδημοκρατες: την διαλυση των παντων και το γεμισμα των τσεπων τους.
    Και εμεις ο ελληνικος λαος εχουμε ενα σκοπο: την τιμωρια για εσχατη προφοσια.
    Μπαξμπανυ ακους;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή