Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!

Τι περίεργα πράγματα συμβαίνουν ανάμεσα στους Δημόσιους Λειτουργούς; Προ ημερών είχαμε  παρουσιάσει την περίπτωση ανδρός του Λιμενικού σώματος με σεξιστικές αναρτήσεις και μάλιστα υποτιμητικές για το γυναικείο φύλο. Τώρα, είδαμε στο διαδίκτυο μια αντίστοιχη, περίπτωση που συνέβη στην Αστυνομία προ 3 μηνών. Όπως αναφέρει το dete.gr/, μεγάλο σούσουρο ...

στην Ελληνική Αστυνομία με αφορμή μία ανάρτηση στο facebook συγκεκριμένου αστυνομικού το οποίο θεωρήθηκε σεξιστικό και ήδη γίνεται Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

Η ανάρτηση έγινε μεν σε «κλειστή ομάδα» (δεν ήταν δημόσια) ωστόσο προκάλεσε αντιδράσεις κυρίως σε γυναίκες αστυνομικούς...

οι οποίες διαμαρτυρήθηκαν έντονα!

Ο συγκεκριμένος ένστολος έγραψε πως «οι γυναίκες αστυνομικοί δεν κάνουν σκοπιά γιατί κάνουν τα… γλυκά μάτια στους επιτελείς». Δεν ήταν ακριβώς έτσι το «ποστ» του, ωστόσο αυτό ήταν το νόημα του κειμένου!

Σαν να έγραφε δηλαδή πως κάποιες αστυνομικίνες ίσως να διατηρούν και σχέσεις με επιτελείς… για να μην κάνουν «βαριές» δουλειές, να έχουν καλά ωράρια και να μην κάνουν σκοπιά!

Και μπορεί το «ποστ» να έγινε σε κλειστή ομάδα, δεν παύει όμως να είναι δημόσιο! Το τι έγινε στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού δεν περιγράφεται!

«Μα τι μας λέει; Πως σαλιαρίζουμε με αξιωματικούς»; Έλεγε και ξανάλεγε ένστολη η οποία αντέδρασε έντονα στο σχόλιο! Η ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. διέταξε αμέσως την διενεργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης. Και μάλιστα η ΕΔΕ έχει σοβαρό ερώτημα για το μέλλον του συγκεκριμένου αστυνομικού, ο οποίος θεωρείται πως όχι απλά προσέβαλε γυναίκες συναδέλφους του, αλλά και σύσσωμο το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. αφού έβαλε «στο ίδιο καζάνι» όλους τους επιτελείς και τους θεώρησε πως… έχουν «σούρτα φέρτα» με γυναίκες υφιστάμενές τους. Όμως, το πιο σοβαρό για την τοπική Αστυνομία είναι το καθαρά σεξιστικό ύφος του σχολίου.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και με ενδιαφέρον περιμένουμε και την κατάθεση του ένστολου στην ΕΔΕ.


1 σχόλιο:

  1. ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ: Μεγάλη κινητικότητα στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας - Φορτώνονται πυρομαχικά..!!!
    Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε από καλά διασταυρωμένες στρατιωτικές πηγές, μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται αυτές τις ώρες στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, στη Βάση του Στόλου.
    «Φορτώνονται πυρομαχικά. Υπάρχει κινητικότητα. Θα δούμε εαν πρόκειται για συνηθισμένη άσκηση ή κάτι άλλο», μας είπε η ίδια πηγή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή