Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ...SPIDERMAN ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΕ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ!

Perierga.gr - Ένας... σύγχρονος Spiderman σκαρφαλώνει σε ουρανοξύστες!
Ένα χόμπι που ξεκίνησε σε ηλικία 11 ετών, έχει κάνει τον Ρόμπερτ Αλέν...

διάσημο σε όλο τον πλανήτη. Ο λόγος για τον «Γάλλο Spiderman», που έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει σε περισσότερους από 150 ουρανοξύστες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Burj Khalifa του Ντουμπάι, του ψηλότερου κτηρίου του κόσμου, του Πύργου του Άιφελ και της Όπερας του Σίδνεϊ.

«Για μένα, η αναρρίχηση είναι πάθος, είναι ένας τρόπος ζωής», είπε.
Ένα χόμπι που ξεκίνησε σε ηλικία 11 ετών, έχει κάνει τον Ρόμπερτ Αλέν διάσημο σε όλο τον πλανήτη. Ο λόγος για τον «Γάλλο Spiderman», που έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει σε περισσότερους από 150 ουρανοξύστες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Burj Khalifa του Ντουμπάι, του ψηλότερου κτηρίου του κόσμου, του Πύργου του Άιφελ και της Όπερας του Σίδνεϊ.

«Για μένα, η αναρρίχηση είναι πάθος, είναι ένας τρόπος ζωής», είπε.
Perierga.gr - Ένας... σύγχρονος Spiderman σκαρφαλώνει σε ουρανοξύστες!
Ο Ρόμπερτ χρειάστηκε λίγο παραπάνω από μία ώρα για να φτάσει στην κορυφή του 187 μέτρων High Tour Total, το οποίο φιλοξενεί μερικά από τα γραφεία του γαλλικού ενεργειακού ομίλου με το ίδιο όνομα.

Χρησιμοποιώντας μόνο παπούτσια αναρρίχησης και μια κιμωλία, «κόλλησε» στα περβάζια των παραθύρων και κατάφερε να σκαρφαλώσει στους 48 ορόφους του πύργου. Στον τελευταίο όροφο, μάλιστα, τον περίμεναν οι εργαζόμενοι του γραφείου για να τον καλωσορίσουν και να τον συγχαρούν.
Perierga.gr - Ένας... σύγχρονος Spiderman σκαρφαλώνει σε ουρανοξύστες!
Ο Ρόμπερτ είχε αρχικά προσπαθήσει να αναρριχηθεί σε ένα άλλο κτίριο το πρωί της Τετάρτης, αλλά οι φρουροί ασφαλείας γρήγορα τον απομακρύνουν. Συχνά κάνει αναρρίχηση χωρίς άδεια και έχει συλληφθεί αρκετές φορές για αυτό.

Σε ηλικία 55 χρονών και παρά τους κινδύνους ή τους μπελάδες που μπορεί να αντιμετωπίσει, ο σύγχρονος Spiderman δε θέλει να βάλει τέλος στις ατέλειωτες περιπέτειές του. «Εφόσον έχω τη φυσική δύναμη να φτάσω στα ύψη, θα συνεχίσω να ανεβαίνω», δηλώνει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου