Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ: "ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"!!! ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΤΕΡΟΓΕΝΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΑΠΟ ΟΜΟΙΟΓΕΝΗ ΛΑΟ!

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας και αμερικανός πρέσβηςΣαφέστατα μήνυμα υπέρ της παγκοσμιοποιήσεως, της πολιτικής των...
ανοιχτών συνόρων και της μετατροπής της Ελλάδος από Χώρα σε ...χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή (!!!!!!!!) πληθυσμό, έστειλε ο (ΛΑ-ΛΙ-ΣΤΑ-ΤΟΣ μόνον ΟΤΑΝ τον συμφέρει!) πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάϊατ, με άρθρο του στο «Πρώτο Θέμα», υπό τον τίτλο «Ένα καλό παράδειγμα».


Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας και αμερικανός πρέσβης

Ιδού ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το άρθρο του:
«Μία από τις πιο έντονες εντυπώσεις από τον πρώτο χρόνο μου στην Αθήνα οφείλεται στην εντυπωσιακή συμπόνια που έδειξε ο ελληνικός λαός στον χειρισμό της πρόκλησης της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής κρίσεως. Από αυτή την άποψη όλοι μπορούμε να πάρουμε ένα μάθημα από τους φιλόξενους και γενναιόδωρους κατοίκους της Λιβαδειάς.

Τον Νοέμβριο του 2016 η Λιβαδειά έγινε η πρώτη ελληνική πόλη - εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης - που φιλοξένησε πιλοτικό πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες με τίτλο «Πρόγραμμα Διαμονής και Υπηρεσιών» που έχει ήδη βοηθήσει 570 πρόσφυγες να βρουν κατοικία και αξιοπρεπή διαβίωση σε 70 διαμερίσματα στην πόλη, ενώ περιμένουν την τελική απάντηση στην αίτηση ασύλου και μετεγκατάστασης.» […]

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας και αμερικανός πρέσβης

«Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα έχει θέσει ως προτεραιότητα την στήριξη στις προσπάθειες της Ελλάδος να αντιμετωπίσει την προσφυγική κρίση προσφέροντας μια σειρά χορηγιών για να ενισχύσει τη δουλειά εξαιρετικών ελληνικών ΜΚΟ, συμπεριλαμβανομένων των «Αγκαλιά» στη Μυτιλήνη, «Φάρος» και «Μετάδραση».

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας και αμερικανός πρέσβης

Την προηγούμενη χρονιά συνεργαστήκαμε με το Impact Hub στην Αθήνα και τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στη διοργάνωση του Hack the Camp, ενός δημιουργικού μαραθωνίου που βοήθησε να βρεθούν πρακτικές λύσεις σε προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες στην Ελλάδα. Αυτό τον καιρό συνεργαζόμαστε με τον οργανισμό Μέλισσα – Δίκτυο για Γυναίκες Μετανάστριες σε μια σειρά μικρού μήκους ταινιών για τη ζωή των προσφύγων.

Σχετική εικόνα

Στον τομέα της κοινωνικής ενσωμάτωσης των προσφύγων, η αμερικανική πρεσβεία στήριξε το έργο της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου για την παροχή μαθημάτων αγγλικής γλώσσας σε εγκαταστάσεις φιλοξενίας σε ολόκληρη την Ελλάδα, και μέσω μιας χορηγίας 1 εκατ. δολλαρίων από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών δημιουργήσαμε το πρόγραμμα «Η Εκπαίδευση Ενώνει» προσφέροντας υποτροφίες σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο της Ελλάδας στην Αθήνα, το Κολέγιο Ανατόλια και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή στη Θεσσαλονίκη. Με το πρόγραμμα αυτό 200 παιδιά προσφύγων ξεκίνησαν τις ακαδημαϊκές σπουδές τους τη σχολική χρονιά 2017-2018».

Σχετική εικόνα

Από τα αποσπάσματα που παραθέσαμε είναι εμφανές το ύφος που διακατέχει τον αμερικανό πρέσβη. Δίνει έμφαση στο δέλεαρ των ευρώ στις τοπικές κοινωνίες, ως το τυράκι στην φάκα, προκειμένου αυτές να χρησιμοποιηθούν ως τόπος (μόνιμης ουσιαστικά) διαμονής των «προσφύγων». 

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας και αμερικανός πρέσβης

Η «πλάκα» είναι ότι τα γραφόμενα του Πάιατ έρχονται σ’ αντίθεση με την επίσημη πολιτική των ΗΠΑ στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, έναν από τους λόγους δηλαδή που οδήγησαν τον Τραμπ στην εκλογή του ως προέδρου της χώρας.

Σχετική εικόνα

Φαίνεται, όμως, ότι αυτό που οι ΗΠΑ δεν δείχνουν να θέλουν πλέον γι’ αυτήν στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ο εδώ πρεσβευτής τους το θεωρεί ως «ένα καλό παράδειγμα» για την Ελλάδα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας και αμερικανός πρέσβης

Την ώρα που το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του Τραμπ ήταν «θα κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά» και υποσχόταν το χτίσιμο τειχών και την εκδίωξη των λαθρομεταναστών, ο εδώ τοποτηρητής του παραδίδει μαθήματα «αντιρατσισμού» και τάσσεται κι αυτός με το πλευρό των «αλληλέγγυων» (εκ του ασφαλούς, εννοείται), δείχνοντας ότι η πασίγνωστη ρήση «his master’s voice» έχει όχι μόνο διαχρονική ισχύ, αλλά και πολύπλευρη ερμηνευτική προσέγγιση.

Σχετική εικόνα

Τόσο αυτός όσο και οι όμοιοί του θέλουν να παρουσιάσουν την Ελλάδα ως μια περιοχή η οποία είναι «ό,τι πρέπει» για τον ερχομό, την υποδοχή και την εγκατάσταση σ’ αυτήν όλων των παράνομα εισερχόμενων ανθρώπων, δίνοντας λανθασμένη και επιλεκτική ερμηνεία στην έννοια του πρόσφυγα. 

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας και αμερικανός πρέσβης

Ο τίτλος του άρθρου του αμερικανού πρέσβη αποτελεί μια πρό(σ)κληση για το πώς εκείνοι που σχεδιάζουν την διάλυση των εθνικών Κρατών οραματίζονται το μέλλον. 

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας και αμερικανός πρέσβης

Και η Ελλάδα αποτελεί γι’ αυτούς το ιδανικό πειραματόζωο, καθώς τόσο οι εκάστοτε εγχώριοι όσο και οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» του «αντιρατσισμού» (έμμισθοι και μη) βοηθούν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση των σχεδίων τους.

Σχετική εικόνα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

&
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/03/blog-post_336.html#ixzz5A2ZqhLM9]

-----------------------------------------------------------------


ΑΠΟΡΙΕΣ: Είναι ή δεν είναι επιλογή της προηγουμένης κυβερνήσεως Μπ.Ομπάμα, να τοποθετηθεί εν Αθήναις ο συγκεκριμένος διπλωμάτης; 
Θεωρείται δικαίως ή όχι, ότι ανήκει στο κλίμα των Δημοκρατικών;  
Για το οποίο λέγεται ευρέως ότι διάκειται ευμενώς, εν αντιθέσει με το κλίμα των Ρεπουμπλικανών;
Ήταν, ή δεν ήταν λίαν αφοσιωμένο "δεξί χέρι" της ..."αλησμόνητης" Βικτώριας Νιούλαντ, πρ.υφυπουργού του Ομπάμα που καθύβριζε σκαιότατα (ΚΑΙ) την Ευρωπαϊκή Ένωση;

Τότε γιατί - διερωτώνται αρκετοί γνώστες των ζητημάτων αυτών - παραμένει ΕΔΩ και επί Ντ.Τράμπ;
crete-news.gr

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ !!!!!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!!!!!!!! ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΟΥΔΕΙΣΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΟΣ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή