Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ Η ΣΕΞΥ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ "ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

Η Έλλη Παπαγγελή διεγράφη από μέλος της Νέας Δημοκρατίας μετά τα...

όσα δήλωσε για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και παρά τη διαδικτυακή "απολογία" της σήμερα (20/3) το πρωί.

Με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, αναφέρει τα εξής: "Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη διαγράφεται το μέλος του κόμματος, η Κα Αγγελική - Έλλη Παπαγγελή. Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας".

Το μοντέλο ανάρτησε χθες (19/3) ένα άρθρο για το δημοψήφισμα των οπαδών του ΠΑΟΚ, το οποίο έφερε ως τίτλο: "Αν τιμωρηθούμε, δεν... πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης".

"Θα πάνε, αλλά με το βουλγάρικο στρατόπεδο", σχολίασε η Παπαγγελή, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι της επιτέθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα. Η ίδια επανήλθε, κάνοντας λόγο για "παρερμηνεία".

Συγκεκριμένα, έγραψε στην σελίδα της στο Facebook: "ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ: Όταν είδα ανθρώπους για μια ομάδα να αρνούνται να υπηρετήσουν τη χώρα μας σε περίπτωση επιστράτευσης, εκνευρίστηκα πολύ. Η ανάρτηση μου φυσικά δεν τα "βάζει" με κανέναν από όλους τους αγνούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, και κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας.

Στηλιτεύει μόνο τους λίγους ανεγκέφαλους που θεωρούν πως η ομάδα τους είναι πιο σημαντική από τη Πατρίδα μας. Τη Θεσσαλονίκη όπως και κάθε σπιθαμή γης της Πατρίδας μας τη λατρεύω, γνωστή άλλωστε και η θέση μου για την ονομασία των Σκοπίων. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Όσο για τον οχετό ορισμένων σχολιαστών που επίτηδες παρερμήνευσαν το σχολιασμό μου στο instagram δεν μου προξενεί καμία εντύπωση. Είναι θέμα παιδείας και κουλτούρας".

Πηγή: news247.gr, alfavita.gr

1 σχόλιο:

  1. Τετοια ΚΟΥΚΛΑ δεν την διαγραφεις.!!!
    Αυτοι πρεπει να ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ που ειναι αχρηστοι,προδοτες, και λαμογια...
    και καταχραστες δημοσιου χρηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή