Κυριακή 1 Απριλίου 2018

"ΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΦΩΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ"!

Ακούω πολλά…
Μαθαίνω ακόμα περισσότερα από φίλους και γνωστούς συμπατριώτες, πως κάποιοι «προοδευτικοί»  ένιωσαν άβολα και έχουν επιδοθεί σε...

“συγχρονισμένες" ιταμές  επιθέσεις, εναντίον του Παναγιώτη Αλεξόπουλου, με αφορμή τον πατριωτικό λόγο που εκφώνησε στον Ι.Ν.Παναγίας Φανερωμένης, ανήμερα της Εθνικής Εορτής του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ και της Επετείου  του Εθνικού Ξεσηκωμού του Γένους εναντίον των Οθωμανών κατακτητών!!!
Κατανοώ(!) το κίνητρό τους πως, το να εξαπολύουν μύδρους εναντίον ενός έλληνα πατριώτη, είναι  αποτέλεσμα της φυσικής άμυνας της αριστερής τρομοκρατίας …
Δεν γνωρίζω συναγωνιστή Παναγιώτη,  τι ακριβώς τους ενόχλησε περισσότερο και ποιο από όλα, ήταν αυτό που τους έκανε να ``αφρίζουν από λύσσα…΄΄ για το πρόσωπό σου.
Οι γλαφυρές έννοιες που χρησιμοποίησες;;; 
Ότι είχες το θάρρος να μιλήσεις για την Πατρίδα και τα Ιερά και Όσια του Γένους των Ελλήνων;;;
Ότι τους τα είπες κατάμουτρα, χωρίς να ορρωδήσεις προ ουδενός;;;
Μήπως τους ``ενοχλεί΄΄ που ακόμα υπάρχουν Πατριώτες που αγαπούν αυτόν τον τόπο και παραμένουν πιστοί στην Ορθοδοξία;;;
Ή μήπως και όλα αυτά μαζί…;
Οτιδήποτε και αν προκάλεσε το λυσσαλέο μένος εναντίον σου, πρέπει να το βάλουν καλά μέσα στο μυαλό τους,  πως ο φασισμός τους και η αριστερή τους τρομοκρατία δεν περνάει πια!!!
Η αριστερά ψόφησε για την Ελλάδα…!
Από την στιγμή,  που βγήκατε από το σκοτεινό παρασκήνιο για να ``κυβερνήσετε (;)τον λαό΄΄ καταρρίφθηκε και ο μύθος που με αυταρέσκεια  πλάσσατε για τις ιδεοληψίες σας και τα περί…``ηθικού πλεονεκτήματος΄΄.
Οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ξαναγυρνούν στα Πάτρια Ήθη και Αξίες.
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Δλδ, όλα αυτά τα ΙΕΡΑ Ιδεώδη που κράτησαν ζωντανό το Έθνος, το Γένος των Ελλήνων και το κύτταρο της Ελληνικής Οικογένειας!!!
Αυτά, που εσείς οι ψευδοθολοκουλτουριάρηδες της «προόδου» πολεμήσατε με τον δικό σας ύπουλο τρόπο και με ιδιαίτερο ζήλο  για δεκαετίες,  κατ’ εντολή της Διεθνούς Αριστερής Νομενκλατούρας  και της νεομαρξιστικής ελίτ της Ν.Τ.Π.,  ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ  για να σας εκδικηθούν!!!
Κάντε πάρτι-παρελάσεις  για τους ομοφυλόφιλους, νομιμοποιήστε το χασίσι, φέρτε κι’ άλλους λαθρομουσουλμάνους  να εποικίσουν την Πατρίδα, ενθαρρύνετε και  αυξήστε την εγκληματικότητα,  αποδομήστε  περαιτέρω τον θεσμό της οικογένειας, διασαλεύστε  την κοινωνική ειρήνη με τους αναρχομπαχαλάκηδες, ασελγήστε για όσο σας το επιτρέπουν τα αφεντικά σας… προσκυνήστε την «Πολιτική Ορθότητα»  και υπακούστε τυφλά στα κελεύσματα  που σας υπαγορεύουν οι «διανοούμενοι»  της «Σχολής της Φρανκφούρτης».
Οτιδήποτε και αν κάνετε όμως… Τέρμα όλα αυτά. Το υγιές κομμάτι της κοινωνίας –η συντριπτική  πλειοψηφία των Ελλήνων δλδ-  έχει αντιληφθεί τον ύπουλο και ανθελληνικό ρόλο σας. Τώρα που εκτεθήκατε στο ``προσκήνιο΄΄ έπεσαν με εκκωφαντικό πάταγο  και οι…``μάσκες σας΄΄!!!
(Τα δύο και πλέον εκατομμύρια λαού που διαδήλωσαν για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ επιβεβαιώνουν το αληθές) 
Και αν παρ΄ όλα αυτά, δεν έχετε διαπιστώσει έως τώρα ότι ο κόσμος σάς γυρνάει την πλάτη  και σας αποστρέφεται,  για όλη αυτή την διαστροφή  που εσείς οι αριστεροί νεοταξίτες  κομίσατε στην Πατρίδα… θα το διαπιστώσετε  πολύ σύντομα και με… πόνο.
Και συμπληρώνω…
Είναι μεγάλη η Τιμή να είσαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ για την Πατρίδα σου και  με ό,τι  αυτό συνεπάγεται…
Και είναι όνειδος να γίνεσαι  προδότης και Εφιάλτης για την ίδια την Πατρίδα  που σε ανάθρεψε  για να την υπηρετήσεις με Εντιμότητα και κάποιοι ``αριστερομπερδεμένοι΄΄ να την μαχαιρώνουν ύπουλα και πισώπλατα!!!
Είναι σαν να σκοτώνεις την ίδια σου την βιολογική Μάνα…
Φίδια που σέρνονται στην σκιά, διότι δεν αντέχουν το ΦΩΣ!!!
Καταδικασμένοι να είναι  ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ και ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ, οι ολετήρες της ίδιας τους της Πάτριας Γης…
Όσο θα κυλά ο Χρόνος θα πληθαίνουν οι Πατριωτικές Φωνές.
Οι φωνές θα γίνουν Αγανάκτηση.
Η αγανάκτηση θα γίνει οργή και  ``ορμητικός χείμαρρος έως ότου σας πνίξει…΄΄
Και θα έπρεπε να γνωρίζουν όλοι αυτοί οι άνανδροι  το γιατί…;
Διότι, όταν λέει κάποιος, «είμαι Έλληνας» αυτομάτως οι «προοδευτικοί της φάπας» τον χαρακτηρίζουν  εθνικιστή, τον απαξιώνουν και παράλληλα τον αποκαλούν… ``και φασίστα και ρατσιστή΄΄.
Αυτό κάνουν οι… ``αυτό ικανοποιούμενοι  Δημοκράτες΄΄ και σε βάζουν στην γωνία.
Δεν έχεις δικαιώματα, δεν έχεις φωνή, δεν θέλουν να αναπνέεις οι...``Δημοκράτες!!΄΄
Κάθε φορά που θα αναφερθείς με αγάπη για την Πατρίδα και όταν πεις «είμαι Πατριώτης» σου λένε με αναίδεια…``είσαι φασίστας…΄΄
Ναι ρε! Είμαι Πατριώτης, φασίστας είσαι εσύ ρε άνανδρε…
Αλλά και αν τον ΠΑΤΡΙΩΤΗ - εσύ ο εθνομηδενιστής-  τον αποκαλείς με περισσή υποκρισία φασίστα,  τότε εγώ είμαι ο μεγαλύτερος…! Εσύ που είσαι Άπατρις τι είσαι; Το μέγιστο ΤΙΠΟΤΑ;;;
Σε χαρακτηρίζουν ρατσιστή, όταν θέλεις να προστατέψεις την πατρίδα σου από τους λαθρομετανάστες,  που συμπτωματικά(;) είναι όλοι τους μουσουλμάνοι.
Αν τους ``προκαλέσεις΄΄  και λίγο παραπάνω, ή νοιώσουν ότι είσαι επικίνδυνος για τα συμφέροντά τους, έχουν ``για όπλο΄΄ τον νόμο που έραψαν στα μέτρα τους και σε στέλνουν στον εισαγγελέα ως «ρατσιστή». Είναι ποινικά κολάσιμο…! (π,χ.  τον Ιεράρχη Αμβρόσιο)
Για όλη αυτή την…φάρα,  εμείς είμαστε οι  παράνομοι! Και εγώ τους λέω και ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης  ήταν ``παράνομοι΄΄ και όχι μόνο, ήταν και…``ρατσιστές(!!)΄΄, διότι σήκωσαν τα όπλα εναντίον  των…``αδελφών μουσουλμάνων΄΄,  αλλά… χάριν  σε αυτούς η Φάρα σας είναι ελεύθερη για  να λέει αυτά…που λέει και τις αρλούμπες που αραδιάζει!!!
Αναρωτιέμαι, το πιστεύετε πραγματικά πως, ``δεμένους και φιμωμένους΄΄ θα μας ξεπουλήσετε ευκολότερα…;
Πόσο γελιέστε και πόσο φαιδροί έχετε καταντήσει!!!
Και στην τελική ρε απολιθώματα της Ιστορίας, υποτακτικοί  του G.Sorros,  όποιος παραμένει πιστός στα ιδανικά της Πατρίδος  και υψώνει την Γαλανόλευκη  Σημαία είναι…φασίστας;;;  Τι λέτε ρε…``ραπανάκια ΄΄ της Πολιτικής Ορθότητας !!! 
Η ΙΣΤΟΡΙΑ και οι Αγώνες του Γένους για Ελευθερία  που σήμερα έχετε την ευχέρεια να χλευάζετε και να αλλοιώνετε συστηματικά με τους ψεύδο ισχυρισμούς σας,  θα σας καταγράψει  ως τους ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ  ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!
Συρφετός από καρικατούρες,  αυτό είστε… τίποτε άλλο!!!
Αυτή είναι η απάντηση που αρμόζει στους νεομαρξιστές δήθεν προοδευτικούς,  που επιχειρούν  να μειώσουν και να λοιδορήσουν  τους Πατριώτες, όταν αυτοί πράττουν το καθήκον τους προς την Νεολαία και  την ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

«Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους»
[Αρχιστράτηγος Θεόδωρος Κολοκοτρώνης]
«Αμα ζήσω θα τους γαμήσω…αν πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτζο»
[Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης] 
(αυτούσια μεταφορά(sic), διότι έτσι ακριβώς διατυπώθηκαν οι φράσεις από τους δύο Ήρωες της Ελληνικής Επαναστάσεως)

Υ.Γ.  μαζί με την απάντησή μου, θα υπενθυμίσω στους… εναπομείναντες  μπολσεβίκους,  πως σαν σήμερα 30 προς 31 Μαρτίου του 1946, επετέθησαν απρόκλητα και άνανδρα οι συμμορίτες του ΕΑΜ, δολοφονώντας με αγριότητα  τους άνδρες του  Σταθμού Χωροφυλακής Λιτοχωρίου στην Πιερία, σηματοδοτώντας ουσιαστικά  την έναρξη της Ανταρσίας κατά της Νομίμου Κυβερνήσεως της χώρας και  του περιβόητου «δεύτερου γύρου» του κομμουνιστοσυμμοριτοπολέμου…Το αίμα των ελλήνων δεν το χορταίνουν!!! 

Γιώργος Χατζηεμμανουήλ
  
    

5 σχόλια:

  1. Ποιος θα αμφισβητήσει τα όσα λες και γράφεις φίλε Γιώργο :
    Ποιος αριστερός θολοκουλτουριάρης έχει το Θάρρος και το Ανάστημα να γράψει δύο λόγια σήμερα για τις μαύρες μέρες του κομμουνισμού και την Τραγωδία που βιώνει η χώρα μας από τους Μπολσεβίκους :
    Μαύρα Κοράκια με Νύχια Γαμψά , κόκκινοι Φασίστες του Παραπετάσματος , κομμουνιστές Νεοναζοί του 4ου ΡΑΙΧ και θαυμαστές του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ λεηλατούν την χώρα σε όλη την Επικράτεια τσακίζοντας κάθε έννοια Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας .
    Ύαινες και Σκοταδιστές της Αβύσσου λοιδορούν την Ελληνορθόδοξη Πίστη και Παράδοση , την Σημαία και βρίζουν ασύστολα κάθε Πατριωτική Φωνή Αντίστασης .
    Εκπροσωπούν τον Μεσαίωνα , τα Γκούλαγκ , την Σκλαβιά και κάθε τριτοκοσμική ιδέα μέσα από μια ιδεολογία τρόμου και αίματος .
    Μισούν την Πατρίδα , την οικογένεια , την Ορθοδοξία και θα κάνουν τα Πάντα να κάψουν ξανά την Ελλάδα .
    Μας αρπάζουν τα σπίτια μας οι Αλήτες και λεηλατούν τα πενιχρά εισοδήματα μας για να τα χαρίσουν στον ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ της πρώην κομμουνίστριας Μέρκελ .
    Γλείφουν κατουρημένες ποδιές χωρίς να ντρέπονται .
    Αρουραίοι των υπονόμων χλευάζουν αυτές τις Άγιες Μέρες τα πάθη του Ιησού Χριστού και του Λαού μας .
    Έχουν πολλά λεφτά οι προσκυνημένοι ανθέλληνες κομμουνιστές του Σόρος και έχουν αρπάξει περισσότερα .
    Σταυρώνουν κάθε μέρα που περνά τον Ελληνικό Λαό με νέα Χαράτσια και Οθωμανικούς φόρους και στηρίζουν την σημερινή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΉ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΛΗΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΊΑ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ / ΣΟΡΟΣ ΑΝΕΛ .
    Είναι Ιερό καθήκον ΟΛΩΝ ΜΑΣ στις Δύσκολες στιγμές που περνάει η Πατρίδα μας να κρατήσουμε μέσα μας ΑΞΙΕΣ και ΙΔΑΝΙΚΑ και να Διδάξουμε τα Ελληνόπουλα την Ιστορία της Ελλάδας που είναι γραμμένη με το ΑΙΜΑ των Πατεράδων μας για ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ .
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα είναι στα χέρια ελεεινών κομμουνιστών .
    Ισοπεδώνουν Αρχές και Παραδόσεις χιλιάδων χρόνων οι Εφιάλτες .
    Δυστυχώς λίγοι έχουν το Θάρρος να μιλήσουν επώνυμα .
    Οι περισσότεροι σιωπούν .............
    Ιαλαμοφασίστες Σκοτώνουν και Βιάζουν σαν τα ΚΤΗΝΗ με την ΑΝΟΧΗ της Δοσίλογης Κατοχικής Συμμορίας ΣΥΡΙΖΑ .
    Τα χειρότερα είναι μπροστά μας .
    Η Αλητεία της αριστεράς έχει ΣΤΟΧΟ την ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας .
    Ποιος θα αντισταθεί :
    Που είναι οι Έλληνες να Ξεσηκωθούν :
    Παντού αδιαφορία και ΣΚΟΤΑΔΙ .
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΥΜΠΕ ΘΕΟΥΣ ...........
    Η φτώχεια και η εξαθλίωση θα τσακίσουν πολλούς .
    Οι αριστεροί συνδικαλιστές πήραν και θα μοιρασθούν 18 εκατ. Ευρώ .
    Τα καθάρματα της ελεεινής αριστεράς μας αποκαλούν φασίστες και ρατσιστές .
    Σήκω Γεώργιε Καραΐσκάκη να τους Ξεσκίσεις τους προσκυνημένους που έκαναν την χώρα μας ισλαμική επαρχία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φίλε "πλοηγέ" Παναγιώτη...

    Είναι αξιολύπητοι οι γραικύλοι.
    Έγιναν οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" της ΝΤΠ μόνο και μόνο για είναι αρεστοί στα αφεντικά ΤΟΥΣ!!
    Αυτοί οι..."τρισάθλιοι εσωτερικοί εχθροί" ντροπιάζουν αυτή την πατρίδα
    που ανέδειξε τον Ανθρωπισμό,
    που κυβέρνησε την Οικουμένη με το πνεύμα της,
    τις Γνώσεις, τις Επιστήμες και τόσα άλλα...
    ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!
    Τα τελευταία 50-70 χρόνια που ζεις "εσύ γραικύλε", οι φίλοι σου και οι συγγενείς σου σ΄ αυτόν τον τόπο, δεν είναι παρά μια σταγόνα στον Ωκεανό, για το Έθνος που στέκει επί Αιώνες επί Αιώνων στην θέση του...
    ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ!!!
    Με μόνη παραφωνία "εσένα γραικύλε" που...ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕΣ!!!

    ``ΒΕΛΤΙΟΝ ΘΑΝΕΙΝ ΑΠΑΞ Η ΔΙΑ ΒΙΟΥ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε "ΑΝΔΡΌΝΙΚΕ"
    ξέρουμε και εμείς πολλά τέτοια
    "Ήξεις, αφήξεις ουκ εν πολέμω θνήξεις"
    και ότι κατάλαβες κατάλαβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ΜΕΝΕΛΑΕ,
      είναι αμφίσημη "προφητεία", ένα κόμμα αλλάζει την ερμηνεία.
      Αν μου πεις που βάζεις το δεύτερο κόμμα θα σου πω
      και εγώ τι κατάλαβα...

      Διαγραφή