Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ...

Κάποιοι μπορεί να πουν ότι η φωτό δεν έχει σχέση με το μήνυμα του Τσίπρα, αλλά εμείς λέμε ότι έχει. Διότι ο Τσίπρας, για μια ακόμη φορά υποκρίνεται. Άφησε εκτεθειμένους τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς, ενώ τα μηνύματα ήδη είχαν δοθεί από τον Ερντογάν αρκετές μέρες νωρίτερα, όταν επιδίωξε να συλλάβει τους 27 Έλληνες της ακταιωρού "Γαύδος". Και ο Τσίπρας, σήμερα μιλά εκ τους ασφαλούς, αφού όμως άφησε τους στρατιωτικούς μας να πιαστούν ως ποντίκια στη φάκα της Τουρκίας. Αυτός το Πάσχα θα ρίξει τις γυροβολιές του, ενώ οι φαντάροι μας μπορεί να φάνε και ξύλο στις τουρκικές φυλακές. Μιλά εκ του ασφαλούς λοιπόν ο υποκριτής Τσίπρας!
Στις φυλακές της Αδριανούπολης βρίσκονται για 36η ημέρα οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί κι εκεί θα...


περάσουν και τις άγιες μέρες του Πάσχα. Οι γονείς τους τούς επισκέφθηκαν σήμερα για πέμπτη φορά από όταν και συνελήφθησαν την 1η Μαρτίου στις Καστανιές Έβρου.

Ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Documento, με δήλωση παρέμβαση, αναφέρει πως είναι απαίτηση όλων των Ελλήνων η άμεση απελευθέρωσή τους.

«Άγγελε και Δημήτρη όλοι οι Έλληνες απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας». Είναι το μήνυμα του Πρωθυπουργού και ενόψει του Πάσχα, το οποίο οι Ευρωπαίοι είχαν θέσει ως ορόσημο προς τον Ερντογάν για την απελευθέρωσή τους.

Σήμερα τον Ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη και τον Λοχία Δημήτρη Κούκλατζη επισκέφθηκαν οι γονείς τους. Το επισκεπτήριο ήταν προγραμματισμένο στις 13:00. Σύμφωνα με τον κανονισμό των φυλακών της Αδριανούπολης, υπάρχει η δυνατότητα για συνάντηση δια ζώσης, μια φορά τον μήνα. Μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει συμβεί.

Νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους γονείς των δυο στρατιωτικών κατά την οποία επανέλαβε τη διαβεβαίωση της κυβέρνησης ότι θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για την αποφυλάκιση και ταχύτερη επιστροφή των δύο στρατιωτικών στην Ελλάδα. Παράλληλα τους ζήτησε να μεταφέρουν τις προσωπικές του ευχές στους δύο κρατούμενους ενόψει του Πάσχα.

Συγκινητική ήταν η αναφορά στον Ανθυπολοχαγό Μητρετώδη και τον Λοχία Κούκλατζη κατά τη διάρκεια της ακολουθίας των Παθών από τον Πατριάρχη Αφρικής Θεόδωρο, ο οποίος ανέφερε: «Απόψε ο Εσταυρωμένος ας συντροφέψει τα δυο μας παιδιά, τους δυο στρατιώτες που μιμούνται τον Χριστό, και είναι και αυτά μέσα στις φυλακές».
star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου