Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

"ΠΑΡΤΥ" ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΡΑΜΠΟ ΤΗΣ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ! ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!

Μεγάλη Πέμπτη και το ΣΔΟΕ ήταν σήμερα στους δρόμους της Αθήνας και της περιφέρειας για τους ελέγχους των επαγγελματιών. Αν έκοψαν απόδειξη και τα συναφή! Μπράβο στα...παλληκάρια του ΣΔΟΕ! Βρήκαν οι...ράμπο τι φταίει και πάει κατά διαόλου η οικονομία και δεν έρχεται ...

ανάπτυξη: φταίνε οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες οι οποίοι αν δεν κόψουν μια απόδειξη πρέπει να φάνε πρόστιμο στο κεφάλι για να μάθουν! Τι και αν τους έχει μαστιγώσει ο Τσίπρας και οι προηγούμενες κυβερνήσεις με δυσθεώρητους φόρους, τέτοιους που θα πρέπει να καταθέτουν το 85% του εισοδήματός τους στην εφορία; Δεν έχει καμία σημασία. Ο Τσίπρας και το 100% να ζητήσει από τις επιχειρήσεις, αυτές θα πρέπει να το καταβάλλουν! Γι' αυτό και οι εξονυχιστικοί έλεγχοι του ΣΔΟΕ! Μπράβο στους ράμπο του ΣΔΟΕ!Τσακίστε τους επαγγελματίες, μην τυχόν και δεν έχουν κόψει απόδειξη. Φτιάξτε νόμο που να δίνει το δικαίωμα στους ράμπο να συνοδεύονται και από αστυνομικά όργανα και να περνούν χειροπέδες στους ατακτούντες ελεύθερους επαγγελματίες. Αυτοί είναι οι ένοχοι για την καταστροφή του τόπου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου