Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Ο ΟΡΟΣ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! Ο ΖΑΕΦ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ: Η "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός μας....θυμίζει άλλη μία ολέθρια συνέπεια της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Για μια «παγκόσμια Μακεδονία» σύμμαχο του ΝΑΤΟ και μέλος της ΕΕ, έκανε λόγο την Κυριακή ο Ζόραν Ζάεφ στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του...

ενόψει του 2019.

«Φτάνουμε στο τέλος μιας από τις σημαντικότερες και πιο ευαίσθητες χρονιές της πατρίδας μας. Χρονιά ενσωμάτωσης. H χρονιά που επιλέξαμε το μέλλον, αντί για μια αβέβαιη απομόνωση. Ας την υποστηρίξουμε κι ας δώσουμε μια ευκαιρία για να πραγματοποιηθεί το όνειρο γενεών» παρότρυνε τους πολίτες, αλλά και τους νομοθέτες της χώρας του ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ. 
Εν συνεχεία , όπως αναμεταδίδει το iefimerida, συμπλήρωσε ο Ζόραν Ζάεφ πως «η χώρα μας βρίσκεται ένα βήμα από το να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ και πριν από την έναρξη των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ.

Δημιουργούμε ένα κράτος σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Καθώς αποχαιρετούμε το 2018, στις ημέρες που συγκεντρώνονται οικογένειες και φίλοι για να γιορτάσουν τις διακοπές σε ολόκληρη τη χώρα, ας προετοιμαστούμε για στιγμές γεμάτες χαρά, ικανοποίηση και ευημερία σε κάθε σχέδιο. Με αυτό το πνεύμα μπορούμε να υποστηρίξουμε και να δώσουμε μια ευκαιρία στο όνειρο των γενεών μας. Αγαπητοί πολίτες, σας εύχομαι μια επιτυχημένη οικονομική χρονιά ενσωμάτωσης, καλή υγεία και αισιόδοξο πνεύμα».

Το βίντεο του μηνύματος του Ζάεφ είναι «διανθισμένο» με πλάνα από την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών με τον Αλέξη Τσίπρα, και με συναντήσεις του από ξένους ηγέτες όπως η Άνγκελα Μέρκελ και η Τερέζα Μέι.

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου