Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΛΟΧΑΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! "ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ" Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ!

Toυ Ανδρέα Μουντζουρούλια

Τραγελαφικές καταστάσεις λαμβάνουν χώρα στην πατρίδα μας. Το καθεστώς τον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διώκει ότι έχει σχέση με το Έθνος και την ...

Ορθοδοξία. Την ίδια στιγμή αφήνει τους μετανάστες ανενόχλητους να κάνουν ότι θέλουν, ενώ αφήνει εκτός φυλακής εγκληματίες!

Όπως διαβάζουμε στην Επιτροπή Στήριξης Στρατιωτικών Διωκομένων για τα Hot Spot, ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης οδηγείται την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της απόταξης, γιατί αρνήθηκε να γίνει υπηρέτης των λαθρομεταναστών!

Για το αδίκημα αυτό αθωώθηκε από το διαρκές στρατοδικείο Θεσσαλονίκης, αλλά το πενταμελές πρωτοβάθμιο πειθαρχικό πρότεινε την απόταξή του με ψήφου 3 έναντι 2.

Στις ένοπλες δυνάμεις, η απόταξη, είναι η μεγαλύτερη ποινή που μπορεί να επιβληθεί σε Αξιωματικό. Για να τιμωρηθεί λοιπόν ένας αξιωματικός, με τη βαριά αυτή ποινή, θα πρέπει να κατηγορηθεί για προδοσία της πατρίδας, να δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο ή να έχει στη επαγγελματική σταδιοδρομία του βαριά πειθαρχικά παραπτώματα.


Κανένα από τα παραπάνω, δεν ισχύει στην περίπτωση του Λοχαγού Τοκατλίδη. Απλώς αρνήθηκε να εκτελέσει καθήκοντα που δεν προβλέπονται από το σύνταγμα και τους νόμους.

Για ακόμη μια φορά, βλέπουμε, την εμπάθεια και το μένος του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε Στρατιωτικούς, που με αυτοθυσία προσπαθούν να υπερασπιστούν την πατρίδα.


Για το εν λόγω ζήτημα πήρε θέση και ο στρατηγός-«αράχνη» Φραγκούλης Φράγκος

Σεβασμός στους Έλληνες Αξιωματικούς…

Προκαλεί όνειδος η παραπομπή του Λοχαγού Μιλτιαδη Τοκατλιδη την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου στο Διαρκές Στρατοδικείο της Θεσσαλονίκης με το ερώτημα της αποπομπής, γιατί απαίτησε να εκτελεί καθήκοντα που απορρέουν απο την ιδιότητα ως Αξιωματικού του Ελληνικό Στρατού και ΟΧΙ υπαλλήλου της πολιτικής προστασίας…

Οι ΜΚΟ που λυμαίνονται τα περίπου δυο δις ΕΥΡΩ γιατί υφίστανται και έχουν υποκαταστήσει τις κρατικές υπηρεσίες…

Η πράξη της παραπομπής για απόταξη όχι απλά δεν είναι σύννομη, αλλά προσβάλει το κύρος του Έλληνα Αξιωματικού που έχουν φτωχοποιήσει οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

Δεν είναι κράτος δικαίου αυτό και η ευθύνη βαρύνει την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ, διότι μετά την συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων για την συγκρότηση των Hot Spot όφειλαν να αποδεσμεύσουν άμεσα το στρατιωτικό προσωπικό και να επιστρέψει στα καθήκοντα του, όπως ορίζει το Σύνταγμα και οι Στρατιωτικοί Κανονισμοί, δηλαδή προάσπιση της Αμύνης της χώρας..

Δεν είναι «ορντινάτσες» ουδενός τα Στελέχη και οι στρατεύσιμοι, ούτε τσιφλίκι κανενός οι Ένοπλες Δυνάμεις…

Φ Φραγκος
Στρατηγος ε.α.
pentapostagma.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΑΙΖΕΙ ,ΚΟΙΜΙΖΕΙ ..38000 ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟΥ ΛΑΘΡΟΣΥΡΑΤΟΥ.ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ.
    Τουργκούτ Οζάλ: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από ΄δώ μεριά και να τελειώνουμε μ΄ αυτούς»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή