Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟΥ!

Είχε απαχθεί στις 27 Δεκεμβρίου έξω από το σπίτι του στον Πειραιά - Είναι καλά στην υγεία του - Επικοινώνησε ο ίδιος με την αστυνομία...

σήμερα το πρωί: «Είμαι ελεύθερος», είπε - Η εξέτασή του ολοκληρώνεται και αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι του
Απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς του σήμερα το πρωί ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος, που είχε απαχθεί στις 27 Δεκεμβρίου έξω από το σπίτι του στον Πειραιά. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία του και ότι επικοινώνησε ο ίδιος με την αστυνομία σήμερα το πρωί για να πει ότι είναι ελεύθερος. Μάλιστα, τους ανέφερε που βρισκόταν και επί τόπου έσπευσαν δύο αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι έφεραν μαζί τους και φωτογραφία του επιχειρηματία, προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση.

Το protothema.gr επικοινώνησε με τον εξάδελφο του επιχειρηματία, που επιβεβαίωσε πως έχει αφεθεί ελεύθερος. Το τηλεφώνημα του Νίκου Μαυρίκου στην αστυνομία έγινε λίγο μετά τις 11 το πρωί και περίπου από τις 11.30' άρχισε η εξέτασή του για τις συνθήκες της κράτησής του, αλλά και για τις απαιτήσεις των αγνώστων που τον άρπαξαν και τον κρατούσαν από τις 27 Δεκεμβρίου. Η εξέτασή του βρισκόταν σε εξέλιξη στις 2.30 το μεσημέρι, ωστόσο η εκτίμηση ήταν ότι έβαινε προς ολοκλήρωση και ακολούθως ο επιχειρηματίας θα επιστρέψει στο σπίτι του. 

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών που χειρίστηκαν την υπόθεση έκαναν από την αρχή λόγο για μια άκρως περίεργη ιστορία, καθώς δεν έχει γίνει γνωστό εάν οι απαγωγείς επικοινώνησαν με τους ανθρώπους του επιχειρηματία για να ζητήσουν λύτρα ή να καταθέσουν κάποιο αίτημα.
Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου