Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019

Ο ΖΑΕΦ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΑΕΦ ΑΓΟΡΑΣΕ 240.000 ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"! ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

Πρόκληση κατάμουτρα στον Τσίπρα από τον Ζάεφ
Η κυβέρνηση Ζάεφ αγόρασε 240.000 διαβατήρια στα οποία αναγράφεται ...

η ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας», μεταδίδει το κανάλι Alfa TV της γειτονικής χώρας.

Και τούτο, παρά το γεγονός ότι ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες η...

διαδικασία συνταγματικών αλλαγών στο κοινοβούλιο των Σκοπίων με τις οποίες προσαρμόζεται στην ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» όπως προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών.

«Αν και η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι μέχρι τις 15 Ιανουαρίου αναμένεται (η τελική) ψηφοφορία για συνταγματικές αλλαγές, οι οποίες θα οδηγήσουν σε αλλαγή του ονόματος του κράτους, αλλά και τα προσωπικά έγγραφα των πολιτών, ένας μεγάλος αριθμός από πολλά κενά έντυπα για "Μακεδονικά" διαβατήρια βρίσκονται εν αναμονή στα τελωνεία. Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το Alfa TV, 240.000 έντυπα βρίσκονται σήμερα σε τακτική τελωνειακή διαδικασία» αναφέρει το κανάλι και επικρίνει την κυβέρνηση Ζάεφ: «Γιατί αγοράζονται έντυπα υπό αυτή τη μορφή, αφού το υπουργείο Εσωτερικών έχει ήδη αρκετά και δεν υπάρχει καθυστέρηση στην έκδοσή τους; Γιατί το υπουργείο Εσωτερικών ξοδεύει χρήματα του προϋπολογισμού αφού σε 10 ημέρες αναμένεται να περάσουν οι συνταγματικές αλλαγές;».

Δείτε περισσότερα στο protothema.gr, το διαβάσαμε στο newmoney.gr, τίτλος δικός μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου