Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

ΚΟΣΟΒΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ! Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ "ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ" ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Η Τουρκία σίγουρα έχει βάλει τη Θράκη στο «μάτι» και προκαλεί σε κάθε...

ευκαιρία, με την πλήρη ανοχή της πολιτείας. Η Ελλάδα πάλι για κάποιους ανεξήγητους λόγους αντιμετωπίζει διαχρονικά και διακομματικά με πολύ χαλαρότητα όσα συμβαίνουν στην περιοχή και δεν έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για περιορισμό των Τούρκων.

Το βίντεο που δημοσιοποίησαν τα tourkikanea.gr είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικό. Δείχνει αποσπάσματα από εκδήλωση που έγινε στα τέλη Δεκεμβρίου, στην Αδριανούπολη. Εκεί που ήταν φυλακισμένοι επί εξάμηνο οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές και καθηγητές του μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής!

Η σημαία της ανεξάρτητης Θράκης όπως θα δείτε δεσπόζει στο χώρο της εκδήλωσης. Οι ομιλητές σε ένα κρεσέντο υποκρισίας μιλούν περί “φιλίας και ειρήνης” την οποία επιδιώκει η Τουρκία! Η χώρα που έχει ρεκόρ σφαγών, Γενοκτονιών και παράνομων επεμβάσεων σε ξένα κράτη, μιλά περί “φιλίας και ειρήνης”.

Πριν μερικές ημέρες κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Θράκη ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος είχε αναφερθεί στο τουρκικό προξενείο και στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. Το ερώτημα, γιατί παραμένει ανοιχτό τίθεται εδώ και πολλά χρονιά. Απάντηση δεν έχει δοθεί.

Πρόσφατα επίσης έγινε γνωστό ότι σ΄ αυτό το προξενείο μετατέθηκε στέλεχος της τουρκικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, σε μια προσπάθεια να «αναβαθμίσουν» το προξενείο και συνεπώς, να αυξήσουν την προπαγάνδα και τις προκλήσεις στη Θράκη.




Δείτε το εξοργιστικό βίντεο:

Όπως είχε αναφέρει το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ προ ημερών, οι Τούρκοι «πατάνε» πόδι στη Δ.Θράκη διαμηνύοντας πως «αυτά τα εδάφη είναι δικά μας, θα τα πάρουμε πίσω». 

Εντός Ελλάδος μας απείλησαν οι Τούρκοι με «ακρωτηριασμό» εθνικού εδάφους, κατά τη διάρκεια μιας προκλητικής ομιλίας Τούρκου αξιωματούχου στην Κομοτηνή. Ο Τούρκος Αμπντουλλάχ Έρεν, δηλώνει πως τα εδάφη της Θράκης είναι τουρκικά και πως θα τα πάρουν πίσω.

Αποδίδει φόρο τιμής σε σφαγείς και απειλεί ανοιχτά, καλώντας τους Τούρκους σε μια μορφή εξέγερσης. Η Άγκυρα θέλει ακρωτηριασμό των ελληνικών εδαφών, εδώ και τώρα, και κάνει τα πάντα για να το υλοποιήσει.

Το τραγικό είναι, πως κατά τη διάρκεια της προκλητικής ομιλίας, καμία ελληνική αρχή δεν παρενέβη, κανένας Έλληνας δεν βρέθηκε εκεί να αντιμιλήσει και οι Τούρκοι λειτουργούν ανεξέλεγκτα ακόμα και μέσα στην Ελλάδα.

Είναι λυπηρό το ότι η Ελλάδα δέχεται απανωτά χτυπήματα από τον τουρκικό μηχανισμό προπαγάνδας, χωρίς να γίνονται οι απαραίτητες κινήσεις για την καταστολή του, τουλάχιστον εντός εθνικού εδάφους…
pentapostgma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου