Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ! ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ!!! ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ;;;

Ρατσιστικά κίνητρα είχε το φρικιαστικό έγκλημα στην Κέρκυρα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας που σκότωσε την...

28χρονη κόρη του, το έκανε γιατί δεν ενέκρινε την ερωτική σχέση που είχε συνάψει με αλλοδαπό.

Πιο συγκεκριμένα η άτυχη κοπέλα που αγνοείτο κι εντοπίστηκε θαμμένη πίσω στο σπίτι της, είχε σχέση με έναν Αφγανό μετανάστη και μάλιστα συζούσαν. Ο πατέρας της, με καταγωγή από την Αλβανία, δεν ενέκρινε τη σχέση αυτή, γεγονός που είχε οδηγήσει σε καθημερινούς καβγάδες. Η 28χρονη δεν υπέκυπτε στην απαίτηση του πατέρα της να σταματήσει να βλέπει τον νεαρό Αφγανό και τελικά την Πρωτοχρονιά τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου.

Ο πατέρας της 29χρονης φέρεται να τη χτύπησε με σιδερόβεργα στο κεφάλι και να την μετέφερε μετά στην αυλή του σπιτιού του όπου και την έθαψε, αφού πρώτα της κατάφερε και άλλα χτυπήματα που προκάλεσαν το θάνατό της.

Μη έχοντας δώσει σημεία ζωής για δύο μέρες, ο Αφγανός φίλος της κατήγγειλε στην αστυνομία την εξαφάνισή της, φοβούμενος ότι κάτι κακό της είχε συμβεί.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, που ήταν εξ αρχής ο Νο.1 ύποπτος των Αρχών, έσπασε μετά από επτά ώρες ανάκρισης κι ομολόγησε την πράξη του, υποδεικνύοντας μάλιστα το σημείο που έθαψε την κόρη του.

Μάλιστα μέχρι να λυγίσει παρακαλούσε τους αστυνομικούς να κάνουν τα πάντα για να βρεθεί η κόρη του. «Σας παρακαλώ βοηθήστε με να βρω το παιδί μου» είναι η φράση που έλεγε ξανά και ξανά.

Η μητέρα της κοπέλας δεν είχε σχέσεις με την οικογένεια εδώ και 15 χρόνια, που τους εγκατέλειψε κι έφυγε στην Αλβανία.

Η σορός της φέρει συντριπτικά κατάγματα, όμως τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και έχει διαταχθεί νεκροτομή.

Ο δράστης θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.
το διαβάσαμε στο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου